Anti-Nowhere League i D.R.I. užarili Novi Sad veteranskom energijom

Dragi čitaoče nema puno potrebe za nagovaranjem da te zadržim na par minuta za sebe, kada pomenem ova dva imena: Dirty Rotten Imbeciles (D.R.I.) i Anti-Nowhere League, a uz njih su još nastupali Thrufall i Dethroned.

SKC FabriKa u Novom Sadu opet se dobro potrudila i organizovala vrhunsku muzičku predstavu u svom prostoru.

Od prve minute dobro poznatog američkog sastava D.R.I. koji svira furiozni krosover kao da su tek počeli i pokazali još jednom svoju glad za dobrim nastupom i dokazali kako se može sat i po vremena pretvoriti u haos koji traje u glavama kao film od svega par sekundi.

Publika je uzvratila istom mjerom i staroj školi na bini je zadala zadatak da sviraju jače i brže jer je željna takvog zvuka na šta bend nije ostao imun.

Poslije njih na binu izlazi Anti-Nowhere League i u svom stilu otvaraju svirku sa pjesmom “For you” i do kraja nastavljaju istim ubitačnim tempom. Hitovi su se ređali (“I hate People”, “So what”, “Streets of London”…) a masa je dolazila do usijanja.

Publika je htjela umoriti stare lisce Anti-Nowhere League, ali se prekaljena i iskusna škola uličnog zvuka nije predavala.

Noć je bila za pamćenje, prostor pun dobrog zvuka, pozitivne atmosfere i osvježavajućeg pića.

Do sljedećeg slušanja i uživanja…

Izvještaj radio Milan Š.

Total
0
Shares
Previous Article
The Murder Capital 7.8. u Beogradu-min

The Murder Capital 7.8. u Beogradu

Next Article
Galerija | ŠA Fest, Prijedor (26.07.2023) - Prvi dan

Galerija | ŠA Fest, Prijedor (26.07.2023) - Prvi dan