Share
Art Diler novim singlom slave deset godina postojanja

Art Diler novim singlom slave deset godina postojanja

U godini kada obeležava deceniju od osnivanja, grupa Art Diler objavila je novi video singl kojim je najavila i definitivni povratak na scenu. Singl je dostupan i na svim digitalnim platformama putem izdavačke kuće Lampshade Media.

Nova numera naslovljena “Na ovaj dan (Glumiš)” autora Marka Blagojevića, a za čiji finalni ‘izgled’ zasluge imaju svi članovi grupe, prema rečima Dilera predstavlja korak napred u odnosu na sve ranije radove u produkcijskom ali i autorskom smislu.

Art Diler, osnovani 2007. prvobitno kao projekat, iza sebe imaju veoma uspešan i više puta nagrađivani album “Miris jeseni”, sa koga je naslovna numera izabrana za hit godine prema odluci slušaoca Radio Beograda 202, kao i brojne samostalne i festivalske nastupe širom Srbije. “Dok me pogledom streljaš”, “Želim da se smeješ” i “Ono što jesam” samo su neke od pesama koje su objavljene nakon debitantskog ostvarenja, a koje su naišle na veoma dobar prijem kod publike i kritike.

Ovaj četvoročlani sastav oduvek je važio za vrhunski u live verziji, te se uskoro očekuje i koncertno reaktiviranje. Datumi nastupa biće objavljeni putem Facebook stranice.