Share
Artan Lili, Harlekin i SickTer sutra u Domu omladine Ruma

Artan Lili, Harlekin i SickTer sutra u Domu omladine Ruma

Književna omladina opštine Ruma, povodom Svetskog dana poezije organizuje nesvakidašnji koncert beogradske noise pop atrakcije u zemlji i regionu – Artan Lili.

Nakon rasprodatih novogodišnjih koncerata u Beogradu, zemlji i regionu Artan Lili će nastupiti po prvi put u Rumi, na metar od publike, u petak, 12. aprila 2019. nastupom u legendarnom Domu Omladine:

“Uvek smo uzbuđeni kada po prvi put nastupamo negde i imamo puno razloga za svirku: Završili smo 2. album koji promovišemo novim singl/spotom “Na mišiće” i drago nam je što započinjemo druženje u Rumi sa našom publikom jednim ovako prisnim, klupskim nastupom,” – ističu članovi popularne beogradske četvorke.

Beogradska noise-pop grupa Artan Lili postoji od 2013. godine. Grupu čine Bojan Slačala, Romana Slačala, Marko Ajković I Ivan Skopulovič. Postali su poznati po sukcesivnom izdavaštvu svojih singl-spotova. Njihovi singlovi od tada do danas osvajaju prva mesta svih relevantnih top lista u zemlji i regionu.
Dakle, ne propustite priliku za jedno intimno druženje sa ovim majstorima za žurku, kakvo će se desiti 12. aprila 2019. u Domu Omladine Ruma.

Kao gosti na koncertu će nastupiti 2 sjajna benda: negotinsko-niški trio SickTer i već dobro poznati Harlekin iz Inđije.

ULAZNICE SU U PRETPRODAJI  po ceni od 400din na sledećim mestima:Harold, Wood, Kleopatra, Jam!

Na vratima (ako ostane) ulaznica će koštati 500din!

Foto: Sanda Vitorović