Share
“Atlanta” dobila i četvrtu sezonu

“Atlanta” dobila i četvrtu sezonu

Jedna od popularnijih televizijskih serija koja se trenutno prikazuje na malim ekranima u svijetu jest Atlanta, te je FX odlučio obradovati obožavatelje fantastičnim vijestima!

Još u lipnju prošle godine stiglo je odobrenje za treću sezonu, a televizijska je mreža odlučila dati zeleno svjetlo i četvrtoj sezoni, iako produkcija treće još nije ni krenula.

Obje sezone navodno bi trebale krenuti s produkcijom u proljeće 2020. godine, tako da bi Donald Glover i ekipa trebali istovremeno snimati i treću i četvrtu sezonu. Svaka od sezona imat će osam epizoda, prenois MojTV.

FX je već prije priznao kako će s trećom sezonom malo kasniti radi Gloverovog užurbanog rasporeda. Uz Atlantu Glover ima i filmsku karijeru, a također je i uspješan glazbenik poznat kao Childish Gambino te je teško u njegov raspored ugurati snimanja novih epizoda, zato će se dvije sezone snimati istovremeno.

Radnju novih sezona još ne znamo, a teško ju je i predvidjeti, s obzirom da Glover i ekipa uvijek imaju neku novu ideju i iznenađenje. Još ne znamo ni kada bi trebale krenuti s prikazivanjem, ali pretpostavljamo da bi to moglo biti 2021. godine.