Balkanrock Sessions benda Igralom dostupan i na streaming platformama

Balkanrock Sessions benda Igralom dostupan i na streaming platformama

Snimak nastupa niškog hillbilly afro fank benda Igralom u okviru serijala online live koncerata “Balkanrock Sessions” dostupan je za slušanje i na najvećim streaming muzičkim platformama. Ceo koncert slušajte na željenoj platformi putem linka.

Bend Igralom formiran je u Nišu 2015. godine. Zvuk i groove grupe su od samog početka primarno usmereni muzici Zapadne Afrike, pustinjskom bluzu iz Sahare. Prisutan je i veliki uticaj rocka i alternative, pogotovo novog talasa. Do sada su objavili dva albuma – “Pogrešna poznanstva” i “Sunovrat”.

“Balkanrock Sessions” ekipa se na korak objavljivanja snimaka koncerata putem streaming platformi odlučila kako bi zadovoljila potrebe i navike svih svojih pratilaca. Kako neki od vas biraju da uživaju u muzici bez ostalih „ometajućih“ faktora ili žele da dobar zvuk ponesu u slušalicama svuda sa sobom, ideja o produkciji i distribuciji audio formata nastala je kao logičan produžetak njihovih sessiona.

14. januara na digitalnim platformama biće objavljen nastup benda Naked, čime Balkanrock Sessions zvanično završava s objavom materijala prve sezone.

Balkanrock se, kao medij koji neguje pravovremenost informacija i kritičko mišljenje, već dugi niz godina aktivno zalaže za očuvanje alternativne rok kulture. “Balkanrock Sessions” otvara nova vrata ovoj redakciji, njihov rad diže na viši nivo i omogućava im da što veći auditorijum upoznaju s izuzetno bogatom muzičkom ponudom regiona.

Balkanrock je na svom Youtube kanalu objavio 8 nastupa, a druga sezona “Balkanrock Sessionsa” , čije objavljivanje startuje početkom 2022. godine, je već uveliko u pripremi.

Total
0
Shares
Previous Article
Drumattic Katarina Vukoman Demon je od šećera 1

Drumattic u saradnji sa Katarinom Vukoman objavio debi singl ,,Demon je od šećera"

Next Article
Sana Garić na holandskom festivalu Eurosonic Noordeslag 2022 by Vldimir Živković-min

Sana Garić na holandskom festivalu Eurosonic Noordeslag 2022