Bamwise

Bamwise, Kozmodrum i Kurve u dvorištu zagrebačke Medike

Live dubbing uz Bamwise, promocija novog albuma Kozmodruma i Kurve  za sam kraj tjedna u sklopu Vikend Zabavljanja 24.-26.6.2021

Nastavljamo s uber kul programima u dvorištu Medike! Vikend zabavljanje se ovaj tjedan odvija kroz tri dana prepuna sjajnih gostovanja.

Vrijeme je sunčano, ljeto je počelo i kalendarski! Prilika za odlazak na koncert nikad lakša! Donosimo sljedeća gostovanja:

U četvrtak 24.6. zatvaramo ciklus Attackapulco s nastupim naših dragih dubera BAMWISE koji su iskoristili priliku da pobjegnu iz studija i u dvorištu predstave stare uspješnice i neke novije trake koje će se tek afirmirati. Koncert će pratiti VJ-ing mlade umjetnice Katrin Novaković uz čuveno VOID ozvučenje 🙂

Facebook event

Ulaznice

Kozmodrum

Potom, u petak 25.6. u imamo premijeru novog albuma jazz house rockera Kozmodrum koji predstavljaju svoj novi LP upravo u Dvorištu. Za zadnji studijski rad su pobrali i diskografsku nagradu Porin, a kako zvuči nastavak toga?! Saznajte kod nas.

Kozmodrum je studijski projekt Janka Novoselića, čije se vještine već sada zapisuju u libar suvremene hrvatske bubnjarske povijesti. Osim njega, u projektu sudjeluju sve redom vrsni glazbenici koji mješavinu onoga što rade nazivaju „Organic Dance Music”. Kada smo spomenuli razradu novoga pristupa, na Kozmodrum su najviše traga ostavili suvremeni izričaji kao post rock, techno, dubstep, house, spora ambijentala i generalni atmosferični minimalizam koji kroji tkivo onoga što momci izvode uživo.

Facebook event

Ulaznice

Kurve Na obali sreće

Subota 26.6. je rezervirana za sad već klasičan ljetni nastup KURVI koje ovoga puta ne predstavljaju novi materijal, ali se u dobrom društvu CC-a i Latex My Ass-a pošteno zabavljaju sa svima nama svojim uvijek nabrijanim d beat r n r pankom.

Ne zaboravite tijekom cijelog ljeta, kroz gotovo 13 nadolazećih vikenda tj. sve do rujna, Attack sprema žanrovski raznolike koncerte mnogih alternativnih izvođača, partije, filmove, izložbe, diskusije i još mnogo toga.

Vaša nam je pomoć u ovom trenutku izrazito bitna. Kultura mora biti vidljiva u ovom vremenu “novog normalnog”…

Pozivamo Vas da najavu vikenda (u prilogu) objavite shodno vlastitim mogućnostima i pošaljete imena novinara zainteresiranih za izvještavanje s koncerta 🙂

Najavu ćemo objaviti na FB eventu i Attackovim FB stranicama!

Total
0
Shares
Previous Article
Polaridi Kad si tu

Polaridi objavili novi singl „Kad si tu“

Next Article
Samodisciplina Keni nije mrtav

Keni nije mrtav ovog petka na Zidiću Doma omladine Beograda