Share
Bang Bang objavili novi singl “Superstar”

Bang Bang objavili novi singl “Superstar”

Grupa Bang Bang je nedavno objavila novi singl „Superstar“ s kojim najavljuje novi studijski album, ali i koncert u Tvornici kulture 1. ožujka

“Jer ti si manijak, neon za moj mrak, pravi lunapark”, poručuje grupa Bang Bang u novom singlu “Superstar” koji je premijeru imao u emisiji “Svijet diskografije” Zlatka Turkalja Turkija na Drugom programu Hrvatskog radija. Sada i Bang Bang ima svog superstara za utrku, uz kojeg će, kaže pjesma, biti sve u redu.

Hrvoje Prskalo, koji i ovoga puta potpisuje glazbu i tekst pjesme, ponovno je nadmašio samog sebe te unosi još jedan novi zvučni segment u prepoznatljivi Bang Bang. Elektronički zvuk daje naslutiti kako smo i ovoga puta dobili neočekivano, a uz zavodljivi vokal Lare Antić Prskalo doista možemo zaključiti da će sve biti u redu jer su ipak ona i superstar tako dobar par. Na aranžmanu pjesme “Superstar” radio je cijeli Bang Bang, dok su ovom prilikom izbacili simpatični retro lyric video kojeg potpisuju Raul Brzić i stalni suradnik i prijatelj benda Ljubo Zdjelarević. Uskoro očekujemo i video spot.

Uz lyric video publika će moći lakše naučiti tekst pjesme i pripremiti se za njezinu live premijeru koja će se dogoditi na već najavljenom velikom koncertu Bang Bangovaca u Tvornici kulture, 1. ožujka. Ovo će biti njihov prvi veliki cjelovečernji koncert, a kako bi se uvjerili da ćete i vi biti dio njega požurite po ulaznice koje se mogu kupiti po cijeni od 40 kuna u pretprodaji te 50 kuna na dan koncerta na prodajnim mjestima sustava Entrio.

Foto: Ljubo Zdjelarević

 

  1. […] ne bude po tvom”, “Nešto me pogodilo” i brojne druge, a koncert su otvorili novim hitom “Superstar”uz kojeg su izveli još nekoliko pjesama koje do sada nismo imali priliku čuti,“Pismo” […]

Comments are closed.