Share
Banjalučki Dani Muzike 2019. na tvrđavi Kastel od 27. do 29. juna

Banjalučki Dani Muzike 2019. na tvrđavi Kastel od 27. do 29. juna

Na tvrđavi Kastel od 27. do 29. juna očekuje vas fantastičan festivalski line-up: Riblja ČorbaGalijaZabranjeno pušenjeOsvajaciEdo MaajkaVojko VrućinaPero DefformeroReginaHelem nejseRacija, Dinar i Lazy!

Banjalučki dani muzike, mjesto susreta i druženja dobrih ljudi, vrhunske zabave i kvalitetne muzike, održaće se šesti put za redom na tvrđavi Kastel od 27. do 29. juna.

Banjalučani i posjetioci festivala koji u Banjaluku dolaze iz svih krajeva ex-yu, imaće priliku da uživaju u izuzetnom muzičkom programu najpoznatijih regionalnih izvođača različitih žanrova urbane muzike.

U četvrtak 27. juna, festival će otvoriti Riblja čorba, Edo Maajka, Osvajači i Racija. Drugog dana festivala, u petak 28. juna posjetioci će moći da uživaju uz Galiju, Vojka V, Reginu i Lejzi. Treći dan, u subotu 29. juna nastupiće Zabranjeno pušenje, Helem Nejse, Pero Deformero i Dinar.

I ove godine se očekuje velika posjeta kojoj doprinosi raznovrstan i bogat muzički program, dobra gastronomska ponuda, mnogo pivskih brendova, bezalkoholnih pića i besplatan ulaz na festival.

U okviru dnevnih sadržaja festivala, turistima se nude vožnje jedinstvenim dajak-čamcem, rafting niz rijeku Vrbas, organizovani obilasci znamenitosti Banjaluke, a na raspolaganju je i luna-park.

Četvrtog dana festivala, tradicionalno se održava Banjalučka gitarijada, na kojoj se promoviše i afirmiše banjalučka demo scena.

Sačuvajte datume i vidimo se na festivalu Banjalučki dani muzike – mjestu susreta dobrih ljudi, odlične muzike i najbolje zabave!