Share
Barka Dilo 14. decembra u beogradskom Dorćol Platzu

Barka Dilo 14. decembra u beogradskom Dorćol Platzu

Sastav Barka Dilo održaće 14. decembra u beogradskom Dorćol Platzu koncertnu promociju albuma « Karta slučaja » (Krokodil Records / Kontra).

Bend je poznat po energičnoj akustičnoj svirci, eklektičnom autorskom repertoaru (world music, folk, džez) i teatralnim nastupima, a iza sebe ima brojne nastupe (KC Grad, Festival uličnih svirača, Sofar Sounds, North City Jazz & Blues) i turneje (Srbija, Crna Gora, Francuska, Poljska, Slovačka).

« Karta slučaja » je eklektičan album na kome se susreću romantičarske teme karakteristične za francusku šansonu, suptilna vokalna interpretacija, melanholične melodije i poletni akustični aranžmani. Tekstovi na srpskom i francuskom evociraju « ljubavnike u Toskani, motelske noći, potrage i lutanja ».

Album se može preslušati besplatno na YouTube-u, a dostupan je i na svim drugim značajnijim muzičkim platformama (iTunes, Deezer, Spotify, Bandcamp, Amazon, Soundcloud). Snimljen je u pančevačkom studiju Krokodil, u produkciji Petra Stevanovića iz sastava Ljubičice, a digitalno izdanje potpisuju Krokodil Records i Kontra.

YouTube  I  iTunes  I  Deezer  I  Bandcamp  I  Spotify  I  Amazon  I  Soundcloud  I  Facebook  I  Instagram

Nastup će kratkim setom otvoriti kantautorka Todora, pobednica Festivala Omladina 2013. i jedna od predgrupa ZAZ na Petrovaradinu 2011.

Promocija je zakazana za 21h, a ulaz je 200 dinara.