Share
Beck singlom “Uneventful Days” najavio novi album

Beck singlom “Uneventful Days” najavio novi album

Popularni Beck sve više najavljuje svoj novi album “Hyperspace” koji će službeno biti predstavljen 22. studenog. Danas je objavljen drugi singl s albuma imena “Uneventful Days”, a publika ga može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Beck se vraća s novim zvukom i novim zanimljivim melodijama! Nakon što je u travnju predstavio prvi singl “Saw Lightning”, sada nam je dostupan i drugi singl s njegovog nadolazećeg albuma. Kao i prošli singl, ovaj također supotpisuje Pharell Williams, koji je zaslužan i za koprodukciju. Osim Williamsa, na albumu je radila još nekolicina producenata, ali i Beckovi dugogodišnji glazbeni suradnici.

Za svoj novi album Beck je rekao: “Ne radi se o albumu koji govori o svemiru. Radi se o unutarnjem svemiru i traženju mira. Razmišljao sam o glazbi kao o načinu bijega i promjeni stanja uma.” Album “Hyperspace” dostupan je za prednaručivanje.

Beck Hansen rođen je 1970. godine u Los Angelesu. Svjetski uspjeh postigao je 1994. godine zahvaljujući hitu „Loser“, koji se našao na njegovom studijskom albumu „Mellow Gold“. Dvije godine kasnije dodatno se afirmirao kao miljenik publike i glazbenih kritičara zahvaljujući albumu „Odelay“, na kojem su se našli hitovi „The New Pollution“, „Where It’s At“ i „Devil’s Haircut“. Posljednji studijski album „Colors“ objavio je krajem 2017. godine, a na njemu su se našli singlovi poput „Dear Life“ i „Up All Night“. „Colors“ je osvojio dvije nagrade Grammy, što Becka čini sedmerostrukim dobitnikom te popularne glazbene nagrade.

“Hyperspace” popis pjesama:
Hyperlife

  1. Uneventful Days
  2. Saw Lightning
  3. Die Waiting
  4. Chemical
  5. See Through
  6. Hyperspace
  7. Stratosphere
  8. Dark Places
  9. Star
  10. Everlasting Nothing

Foto: Citizen Kane Wayne