Share
Bend Park objavio spot za singl “Marina”

Bend Park objavio spot za singl “Marina”

Beogradski bend Park objavio je spot za drugi singl Marina. Video je snimljen u Subotici u produkciji 84FRAMES i direktora fotografije Nemanje Pavlovića, uz podršku brenda DechkoTzar – Braća Burazeri.

Album “Novi život” benda Park u izdanju Lampshade Media dostupan je na Youtube kanalusajtu izdavačke kuće.

O BENDU

Beogradski bend Park donosi novu energiju na domaću rock scenu, svojim specifičnim zvukom koji objedinjuje tvrđi gitarski zvuk sa nežnijim notama akustične gitare. Ponekad agresivan poput Foo Fighters-a, a na momente emotivan kao Farside, Park uspešno miri svoja dva suprotstavljena lica ulivajući modernom rock zvuku na našim prostorima jedan novi život.

Upravo je „Novi život“ ime prvog albuma benda koji nam donosi 14 pesama (12 autorskih, jednu bonus akustičnu verziju i jednu obradu). Tekstovi pesama su na srpskom jeziku, sa tematikom koja inspiraciju pronalazi u svetu oko nas, životu generalno, putu ka samospoznaji, prijateljstvu i ljubavi. Ukratko, Park okuplja nekoliko zabavnih momaka koji žele da vas prodrmaju, probude u vama raznovrsne emocije i nateraju vas da ih podelite glasno sa drugima.

Bend čine: Dušan Smiljanić Lumber – gitara i glavni vokal, Miloš Đurica – akustična gitara i prateći vokal, Damir Duraki – bubanj i vokal, Milen Zlatanović Zmolen – gitara i prateći vokal, Miljan Đukić – bas gitara.

Leave a Comment