Share
Bend SUS predstavio spot za pesmu “Pismo, glava”

Bend SUS predstavio spot za pesmu “Pismo, glava”

Beogradski mornari SUS su u septembru plovili na evropsku turneju. Snimali su svojim telefonima usputne kadrove, a njin Nebojša Simeunović (studio Fabrika) spojio i sačinio spot.

Ovo je treći video singl sa njihovog drugog albuma “Slepi putnik“ koji je izašao na vinilu za diskogragsku kuću Odličan hrčak.

Posle filmskog spota za pesmu “Ja putujem” i škakljivog “Za tvoje dobro” susovci su želeli da pokažu da može i bez pretecioznih kadrova i kamera da se snimi dobar video material. Što ne znači da nam ne spremaju i neka nova iznenađenja, jer nam najavljuju mnogo toga u ovoj godini.

Sama pesma se zove “Pismo, glava” i govori o surovosti sudbine malog čoveka, slepog putnika na putovanju koji se jednostavno zove život. Poslušajte.   

Bend S.U.S. svira fuziju punk rocka i garažnog rocka. Specifični su po svojoj mornarskoj “uniformi”, žestokim live nastupima uz po malo i pirotehnike, kao i tome što je glavni vokal bubnjar.

Iza sebe imaju dve mini turneje po Holandiji kao i mnoštvo koncerata po Ex-Yu zemljama.

2010. godine je izašao prvi album “Brend imaginarne revolucije”, izašli su na kompilaciji sa obradama benda Novembar “Tako mlad i tako čist” i kompilaciji obrada britanskih bendova “Influences” sa pesmom “Neat Neat Neat” a drugi album “Slepi putnik” je izašao na vinilu početkom 2017. Godine.