Tamara Ristić Kezz

Bez buke: Kezz sutra u KC Rex

U petak, 8. novembra sa početkom u 19:30h, Kulturni centar Rex nastavlja koncertni koncept: Bez buke!

Drugi koncert prepa(r)kiranja i testiranja formata nove lokacije i novog kontenta a starog koncepta Bez buke održaće KEZZ koja će posetiocima pružiti priliku da uživaju u zaista originalnoj i zanimljivoj fuziji muzičkih žanrova koja nikog ne ostavlja ravnodušnim i sve pokreće na ples.

KEZZ – Tamara Ristić je producentkinja i live looping umetnica. Njen muzički izraz je prepoznatljiv po jedinstvenoj kombinaciji savremenog, elektro organic zvuka i stilizovanog pevanja inspirisanog izvornom muzikom Balkana, ali i po veoma emotivnoj interpretaciji i jakoj energiji. Prvi studijski album objavila je pre 2 godine, a novo izdanje najavila je singlom “Nasmejan”, koji možete poslušati na linku.

Bez buke radi na struju ali na način koji forsira drugu vrstu elektriciteta od onog sa mreže. Slobodni tonovi, intrigantne vibracije i jake melodije, muzike glasne i tihe, koje se percipiraju po sopstvenom raspoloženju. Uz Bez buke može i da se razgovara i uživa uživo ali isto tako, ili možda još bolje, da se ćuti, razmišlja i uživo uživa.

Ako vam je prva asocijacija soba i kućni ambijent, ok, da, ali ipak ne. Možda bolje da na ovo gledate kao na studio sa nekud odnetim vratima, uđete, izađete, dah svežeg vračarskog vazduha. I podržite izvođače koji će pokazati zašto su baš oni odabrani.

Ulaz na koncert je besplatan.

#bezbuke

Total
0
Shares
Previous Article
Plastic Sunday

Intervju | Milan Mitrović (Plastic Sunday): 'Nakon tromesečne pauze ponovo krećemo sa radom'

Next Article
Helem-Nejse-Marko-Louis-Biraj-riječi

Helem Nejse i Marko Louis predstavili pjesmu "Biraj riječi"