Share
Bez buke: Nađa Vračarić večeras u KC Rex

Bez buke: Nađa Vračarić večeras u KC Rex

Nakon poslednjeg koncerta i muškog instrumentalnog benda, vraćamo se ženskim vokalima. Ovoga puta u knjiškom ambijentu KC Rex nastupa Nađa., indie/art rock projekat iz Novog Sada.

Ova nezavisna i mlada umetnica pleni svojim duhom i energijom kroz svoju izvedbu muzike tako da će srušiti svaki muzički obrazac koji bi se možda od današnje mejsntrim scene očekivao.

Njeno stvaralaštvo je vođeno filozofijom: “Bitno je postati odlučna osoba što je pre moguće, pogotovo kada je ljubav u pitanju. Verujem u horoskop, pogrešne izbore i suštinsku želju da ta uverenja, kakva god da su, propratim dobrim instrumentalom”.

U novembru 2016. godine objavila je svoj debitantski demo EP “Venus in Gemini” sa kojim je odradila promociju od festivala Exit preko Dev9tke u Ciglani pa sve do Gradić Festa i nekih od najboljih aletrnativnih klubova u regionu kao što su KSET u Zagrebu, Kvaka 22 i KC Grad u Beogradu i aletrnativnim mestima dom b612 i KC Lab u Novom Sadu na kojim je počela svoju kratku ali veoma sadržajnu karijeru DJa / gitaristkinje / frontmenke.

Zajedno sa Nađom nastupiće novosadski muzičar Marko Čurčić sa kojim će najaviti nekoliko pesama sa predstojećeg albuma “Pretty Bone”.

Bandcamp:vnadja.bandcamp.com/album/venus-in-gemini
Instagram: www.instagram.com/nadjuledj/
Facebook: www.facebook.com/nadjuledj/

Bez buke radi na struju ali na način koji forsira drugu vrstu elektriciteta od onog sa mreže. Slobodni tonovi, intrigantne vibracije i jake melodije, muzike glasne i tihe, koje se percipiraju po sopstvenom raspoloženju. Uz Bez buke može i da se razgovara i uživa uživo ali isto tako, ili možda još bolje, da se ćuti, razmišlja i uživo uživa.

Ako vam je prva asocijacija soba i kućni ambijent, ok, da, ali ipak ne. Možda bolje da na ovo gledate kao na studio sa nekud odnetim vratima, uđete, izađete, dah svežeg vračarskog vazduha. I podržite izvođače koji će pokazati zašto su baš oni odabrani.

Ulaz na koncert je besplatan.

Projekat Bez buke je podržan od strane Sekretarijata za kulturu Grada Beograda za 2019. godinu.

#bezbuke