Share
Black Eyed Peas se vratili novim albumom “Masters of the Sun Vol. 1”

Black Eyed Peas se vratili novim albumom “Masters of the Sun Vol. 1”

Već su dva desetljeća jedno od najvećih imena popularne glazbe, nakon osmogodišnje pauze stigao je i njihov sedmi studijski album.

Novo izdanje nosi ime „Masters Of The Sun Vol.1“, a publici je dostupno na Deezeru i Google Playu.

Black Eyed Peas i na ovom studijskom izdanju progovaraju o društvenim problemima i trenutnoj političkoj situaciji u svijetu. „Ovaj album je odraz naše filantropske strane“ rekao je frontmen will.i.am. koji je sam producirao čitav album i od njega stvorio pravo hip-hop remek-djelo. „Masters Of The Sun Vol.1“ donosi 12 novih pjesama, a bend je na nekima udružio snage s poznatim glazbenicima kao što su Nicole Scherzinger, Slick Rick, Nas i Posdnuos (De La Soul).

Bend je protekle godine surađivao s organizacijama poput Hip Hop Caucus, United We Dream i March for Our Lives kako bi potaknuo mlade na politički aktivizam i skrenuo pozornost na imigrantsku krizu. Upravo o ovim temama progovaraju i na provokativnoj „Big Love“, a za posljednji singl naziva „Dopeness“ snimljen je i spot koji je u pet dana skupio više od tri milijuna pregleda.

Black Eyed Peas započeli su glazbenu karijeru prije više od dvadeset godina kao alternativni hip-hop bend. Slavu su stekli trećim albumom naziva „Elephunk“ na kojem se našao hit „Where Is The Love?“. Do danas su prodali više od 30 milijuna albuma i osvojili 7 nagrada Grammy, a ove su godine u suradnji s tvrtkom stripova Marvel objavili i svoj prvi strip naziva Masters Of The Sun: The Zombie Chronicles.