bordeaux. - Sa pola razuma

bordeaux. predstavio singl „Sa pola razuma“

Nastao kao posljedica eksperimenta srednjoškolaca zaljubljenih svatko u svoje glazbene smjerove, “bordeaux.” je mladi žanrovski razvrstani zagrebački bend.

2018. ideja o elektronskom new wave soundu zavrtila se između gitarista Tina Rašpolića i pjevača Damiana Humskog te je prvi sound benda uskoro stao na noge.

Novopridošla ritam sekcija (bubnjar Dorian Pritchard Scholz  i basist Lovro Ohlhofer) dala je bendu cipele za plesanje i u tom četveročlanom sastavu za sada su imali priliku svirati u kultnim zagrebačkim klubovima poput Saxa, Katrana, Melina, Hard Placea i brojnih drugih, a 2018. imali su priliku odjeknuti Adventom na Trgu bana Jelačića.

bordeaux-bend-zagreb

Najviše se, ponose time što su 2019. odabrani kao predstavnici Hrvatske na Imagine Festivalu čije se finale odvijalo u Maastrichtu u Nizozemskoj gdje su imali čast produbiti svoju ljubav za glazbom raznim kulturama talentiranih afričkih, brazilskih i europskih bendova.

Ako se i dalje dvoumite između “zainteresiran” i “dolazim” na jedan od sljedećih događaja, riskirajte, obojajte se u “bordeaux”, a ostalo prepustite nama!

Total
2
Shares
Previous Article
Sivi, Iznad promene

Grupa Sivi objavila singl „Iznad promene“

Next Article
CD Ministar Velika stvar

CD Ministar objavio „Veliku stvar“