Share
BRAT objavili debitantski album “Imamo li problem”

BRAT objavili debitantski album “Imamo li problem”

Užički HC bend Brat, obradovao je svoje fanove albumom prvencom pod nazivom “Imamo li problem“.

Singlom “Svoj na svom” Brat je najavio debi album koji je izašao 1. novembra pod etiketom Nocturne Media. Album pod nazivom “Imamo li problem“ sadrži 11 pesama. Dva gostovanja na albumu, Nikola 357 na pesmi Noć, i Biške (Pero Defformero) na pesmi Visibaba.

Album je snimljen u Piknik studiju u Novom Sadu pod produkcijskom palicom Gosn Bandara.

“Što se tiče tematike pesama, one pevaju o našim drugarima, raznim milim i nemilim događajima iz života, kao i razne neobilazne socijalne teme. Osnova naše muzike je Hard Core, kroz koji se provlače uticaji pank, metal, rep muzike… mi ga zovemo hard kor na užički način, a nekad i Bratcore,” rekli su iz benda.

Prva u nizu promo svirki će se održati u Gradskom Kulturnom Centru u Užicu 8. decembra sa početkom u 21č. Gosti na svirci: VS LOGIC (Užice), NIKAD SPREMNI (Sevojno) i URBAN INSTINKT (Tuzla). U planu su svirke u Beogradu, Novom Sadu, Gornjem Milanovcu, Kragujevcu, Šabcu, Vršcu…

Bend je nastao 15. februara u Užicu. Članovi benda su: Luka Jelisavčić – bubanj, Ivan Radović – vokal, Nemanja Ilić – gitara, Srećko Borčić – bas i  Žarko Jovanović – gitara.

  1. By Održan prvi PRIS Toxic Weekend festival | Treći Svijet on December 12, 2018 at 11:04 am

    […] bend koji je na mene ostavio najjači utisak sa celog festivala. Momci sviraju klasičan HC, pre mesec dana su objavili album koji možete poslušati ovde. Perspektivni Quasarborn su obradovali ljubitelje trash metala, dok […]

Comments are closed.