Share
Britanski tribjut bend “The Doors Alive” dolazi u Dom omladine

Britanski tribjut bend “The Doors Alive” dolazi u Dom omladine

U beogradski Dom omladine 11. februara 2017. dolazi grupa “The Doors Alive” iz Velike Britanije koji osim što sviraju pesme sastava “The Doors” i vizuelno podsećaju na članove benda.

“The Doors Alive” stvaraju zvuk, imidž, prisutnost i realistični osećaj šezdesetih godina prošlog veka, koji publiku vodi u vreme hitova legendarnih kalifornijskih rok ikona “The Doors”.

Na koncertu će publika moći da čuje hitove kao što su „Light My Fire“, „When The Music's Over“, „People Are Strange“, „Love Me Two Times“, „Break On Through (In The Other Side)“, „Riders On The Storm“, „The End“ i mnoge druge.

“The Doors Alive” sviraju ritmično zarazne melodije sa hipnotičkim zvukom orgulja, grubom bluz gitarom, pojednostavljenom ritam sekcijom i bariton glasom koji recituje poeziju Džima Morisona.

Pevač Vili vlada vokalom i izgledom nalik na jedinstvenog Džima Morisona, dok članovi grupe “The Doors Alive”, da bi postigli originalan zvuk, koriste iste instrumente koje su nekada upotrebljavali originalni “The Doors” uključujući Fender “Rhodes Bass”, “Vox Continental” klavijature i Gibson „SG“ gitaru.

Ulaznice za ovaj koncert su od danas u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 1.600 dinara do kraja godine kada će poskupeti na 1.900 dok će na dan koncerta koštati 2.500 dinara