brkovi-objavili-novi-album-brkovi-su-da-se-vole

Brkovi objavili novi album “Brkovi su da se vole”, s videospotom za svaku pjesmu

Zagrebačka punk wellness mašina Brkovi izbacila je novi studijski album naziva „Brkovi su da se vole“ čijih je svih devet pjesama već dobilo videospot! Svi spotovi od subote se mogu pogledati na www.youtube.com/Brkovifolk, a album je od danas u podne dostupan kao besplatan download na web stranicama benda www.brkovi.com.

Oko godinu dana nakon albuma „Hormon sreće“ Brkovi su isporučili novi, ukupno sedmi studijski album prošlog listopada najavljen s odličnim singlovima – „Hoću da mi dijete sluša narodnjake“, koji je na YouTube prešao 1.2 milijuna pregleda, i „A ja ću da pijem“. Album „Brkovi su da se vole“ sadrži ukupno devet pjesama i, osim po standardno oštrim punk folk favoritima, ostat će upamćen i po činjenici da je na dan objave imao videospotove za sve pjesme. U rijetko viđenoj akciji bend je tijekom proteklog vikenda objavio sedam videospotova, što je prvi ovakav slučaj na ovdašnoj sceni.

Osim novog albuma Brkovi su najavili u dva koncerta u Bugarskoj početkom travnja i nastup u Rijeci, a ostatak kalendara jednog od najtraženijih bendova naše regije brzo se puni, pa će uskoro biti objavljeni novi koncerti.

Novi album nosi naziv “Brkovi Su Da Se Vole” i sadrži sljedeće pjesme:

1. Hoću Da Mi Dijete Sluša Narodnjake
2. A Ja Ću Da Pijem
3. Moja Mala
4. Sloboda
5. Nije Život Počeo Sa Tobom
6. Otvorena Cesta
7. Drumska Ljepotica
8. Draga, Zapio Sam Djecu
9. Bila Si Mi Sve

Total
0
Shares
Previous Article
apocalyptica-alice-merton-asian-dub-foundation-i-mnogi-dugi-na-nektar-ok-festu-2020

Apocalyptica, Alice Merton, Asian Dub Foundation i mnogi dugi na Nektar OK Festu 2020

Next Article
balkan-express-unplugged-u-banskom-dvoru

Koncert "Balkan Express Unplugged" u Banskom dvoru