Share
“Brothers in Sounds Vol. 2” 13. i 14. oktobra – braća po zvuku razbijaju maler

“Brothers in Sounds Vol. 2” 13. i 14. oktobra – braća po zvuku razbijaju maler

Udruženi underground autorski bendovi okupljeni pod imenom Brothers in Sounds, organizuju drugi po redu istoimeni festival 13. i 14. oktobra. Festival “Brothers in Sounds Fest Vol. 2” održaće se u umetničkom centru “Garaža” u Bulevaru Vojvode Mišića 49, prekoputa Beogradskog sajma.

Pod sloganom “Razbijamo maler! 2 za 2”, odabrana ekipa na specifičan način obeležava famozni petak 13. a sirovu dominaciju nastavlja i u subotu 14. Brothers in Sounds nastao je kao ideja zajedničke borbe talentovanih muzičara potlačenih trenutnim “trendovima” koji se sistematski trude da istisnu r'n'r. Stoga se festival ne potčinjava jednom žanru, jer je zvuk za koji se borimo jedinstven svakoj grani alternative.

Festival ovoga puta okuplja neke od najkvalitetnijih beogradskih bendova, poput Trigger-a, Freaky Fight For FreedomLouDThe BiteStvorApricot Brew i drugih. Gradaciju zvuka koju organizatori obećavaju krunisaće i bendovi iznenađenja čija će imena naknadno biti objavljena.

Kapije festivala oba dana otvaraju se od 18h gde će posetioce dočekati sinestezija slike i zvuka. Program počinje izložbom mladih slikara, nakon toga očekuju vas i projekcije kultnih r'n'r filmova, dok od 20h kreće muzički spektakl.

Oko novca svet se vrti, ali prava muzika ne, zato su i cene karata prilagođene toj ideji. Jednodnevna ulaznica iznosiće neverovatnih 200, a komplet 300 dinara! U prodaji su od ponedeljka, 2.oktobra u umetničkom centru Garaža.  

Program festivala možete videti na zvaničnom facebook event-u.

Dobrodošli!
  1. […] i naprave nešto novo.  Kao bend koji se orijentisao na klupske svirke, THE BITE je svirao u mnogobrojnim klubovima širom Srbije. Iako najbolje zvuči na velikim binama, bend ostaje pri stavu da je kontakt sa publikom veoma […]

  2. […] učestvovali su na festivalu BUNT 2017. godine, svirali na Singidunum festu na Kalemegdanu, Brothers In Sounds festivalu kao i na Arhangel festu u […]

Comments are closed.