Share
Buč Kesidi i Sitzpinker 6. decembra u niškom Feedbacku

Buč Kesidi i Sitzpinker 6. decembra u niškom Feedbacku

U niškom klubu Feedback u petak, 6. decembra održaće se koncert benda Buč Kesidi uz podršku benda Sitzpinker.

Pančevačka levoruka elektro disko indi rok senzacija Buč Kesidi održava nišku promociju drugog studijskog albuma 6. decembra u klubu Feedback!

Album izlazi 21. novembra, a za spot koji najavljuje album odabrana je pesma “Subota” koja će biti četvrti singl sa novog albuma, a očekuje se sredinom novembra, tik pre objavljivanja albuma. 

Singlovima “Nema ljubavi u klubu”, “Đuskanje ne pomaže” i “TIHO” Buč Kesidi nastavlja da redefiniše sopstveni zvuk ali i pomera dosadašnja pravila domaće produkcije. Sve tri pesme izazvale su veliku pažnju publike i bend svrstali među traženije izvođače iz regiona. U prilog tome govori i sijaset nastupa tokom leta među kojima se nalaze i Main Stage Exit festivala i Belgrade Beer Fest, ali i nominacija za nagradu Milan Mladenović. Početkom oktobra je objavljeno i da će bend predstavljati Srbiju na čuvenom Eurosonic festivalu u Holandiji u januaru 2020. godine kada će nastupiti zajedno sa prijateljima iz benda Ljubičice.

Podrška na nastupu biće beogradski gotik post-pank trio Sitzpinker.

Ulaznice za ovaj događaj možete kupiti u pretprodaji po ceni od 400din, dok će na ulazu na dan koncerta koštati 500din. U prodaji je samo 200 ulaznica i možete ih naći na dve lokacije:  Vintage Shop (Davidova 9) i Galileo Tours (Nikole Pašića 35)