Share
Cane: “Partibrejkersi sviraju 21. marta 2019. u Beogradu”

Cane: “Partibrejkersi sviraju 21. marta 2019. u Beogradu”

Super rokenrol grupa Škrtice nakon rekordne prodaje svog prvog istoimenog izdanja na CD formatu, predstavila je taj album na vinilu juče u beogradskoj galeriji New Moment. „Škrtice“ predvodi Zoran Kostić Cane, lider „Partibrejkersa“.

„Škrtice“ su svoj istoimeni debi album izdale u decembru 2016. godine za izdavačku kuću Lampshade Media.

Pored svima znanog frontmena Partibrejkersa, ostatak ove supergrupe čine članovi još nekih renomiranih domaćih bendova: Vladimir Kolarić Kole iz Velikog prezira, Boris Mladenović iz Jarbola i Danilo Luković i Boško Mijušković iz Straight Mickey and the Boyza.

Kritičari su album opisali kao iskustvo koje je istovremeno psihodelično, sirovo, jako oštro, puno emocija i osvrta na život koji se dešava oko nas i u nama.

Cane za Tanjug kaže da je zvuk na vinilu širi, lepši, topliji…

„Na disku rokenrol zvuči nabijeno. Omot je na ploči izašao u prvi plan, što je prava stvar za kolekcionare“, kazao je Cane.

On napominje da su pločom „Škrtice“ završile četvorogodišnji ciklus.

„Videćemo šta dalje…Naši matični bendovi očekuju da pokažemo da nismo za bacanje, da se vratimo u neprekidno proveravanje kvaliteta“, kazao je Cane.

Partibrejkersi imaju u planu novi singl pa album.

„Imamo koncert 21. marta u Hali ‘Ranko Žeravica’ na Novom Beogradu. Ono. prolećni rokenrol. Svako nešto očekuje pa mu se ne sviđa šta dobije“, kazao je Cane.

Foto: V. Danilov