Centurion samostalnim koncertom slavi 15 godina rada-min

Centurion samostalnim koncertom slavi 15 godina rada

Centurion nastupa 27. oktobra u kultnom beogradskom klubu ex- Danguba (danas “Oblak u pantalonama”, Ćirila i Metodija br.2)!

Kultni hevi metal bend Centurion posebnim eventom, osmišljenim u duhu “Veče sa…” formata, proslavlja 15ogodišnjicu postojanja, kao i 10ogodišnjicu izlaska singla “Tragedija genija”, u dobro poznatom klubu koji je nekada bio Meka mlade domaće metal scene.

Program je osmišljen kao celovečernja proslava dosadašnjeg rada benda. U skladu sa tim konceptom, Centurion će ovog puta nastupati bez podrške. Samom nastupu će prethoditi premijerna projekcija kratkometražnog dokumentarnog filma posvećenog 10ogodišnjici izlaska singla “Tragedija genija”, kao i mnogim markantnim tačkama dosadašnje istorije benda, koje su se upravo desile sada već davne 2013. godine. Posebno za ovu priliku, na štandu bendovske robe će se naći i specijalna event majica, u jako ograničenim zalihama.

“Verovali ili ne – metal se vraća na dobro poznato mesto zločina! U saradnji sa sjajnom ekipom koja vodi “Oblak u pantalonama” – spremamo vam jedan zaista poseban program, kao znak zahvalnosti za 15 godina nesalomive podrške i ljubavi prema našem radu. Pored sada već očekivanih starosedelaca setliste, očekujte i pregršt iznenađenja, kako u vidu samog sadržaja, tako i u vidu trajanja nastupa. Dokumentarac koji će prethoditi nastupu (čije isečke ste mogli da vidite na našim Instagram pričama) tretira jako posebnu godinu u istoriji našeg benda. Godinu u kojoj su neki naši dečački snovi počeli da se obistinjuju. Na kraju, pozivamo vas da dođete u velikom broju da zajedno proslavimo 15 godina zajedničkog odrastanja. Možda vam i odamo po koju naznaku našeg daljeg autorskog rada…Više na tu temu u “Dangubi” 27. oktobra! Ave Centuria!”

Centurion samostalnim koncertom slavi 15 godina rada

Vrata kluba se otvaraju 19:30h, a karte će biti isključivo dostupne na samom ulazu na svirku. Kontingent od prvih 50 karata se prodaje po ceni od 400rsd, dok će ostatak tiraža iznositi 700rsd po karti.

Centurion je beogradski metal bend osnovan 2008. godine. U okosnici njihovog zvuka leži tradicionalni heavy metal zvuk nalik na Iron Maiden i Judas Priest, koji je vešto ukombinovan sa progresivnim elementima, elementima ekstremnijih metal žanrova i balkanskim etno uplivima koji su svojevrsni lični pečat ovog mladog benda. Centurion već uveliko važi za koncertnu atrakciju, puneći redovno kako beogradske, tako i klubove širom Srbije. 2019. godine je izašao njihov album prvenac koji je naišao na fenomenalan odziv publike. Bend je trenutno u ciklusu proslave 15ogodišnjice rada, u sklopu kojeg sa zadovoljstvom dolaze u “Oblak u pantalonama”.

Dođite i sami se uverite zašto su Centurion koncerti uvek krcati, uz zagarantovan vrhunski provod!

Ave Centuria!

Total
0
Shares
Previous Article
KOIKOI 17. 11. stižu u zagrebačku Močvaru

KOIKOI 17.11. stižu u zagrebačku Močvaru

Next Article
Ratker predstavlja novi singl Funk

Ratker predstavlja novi singl "Funk"