Share
Chris Rock u novoj sezoni “Farga”

Chris Rock u novoj sezoni “Farga”

Glumac i komičar Chris Rock sprema se na novu ulogu i to u četvrtoj sezoni Farga, koja će u novoj sezoni donijeti neke ključne promjene – uključujući seljenje iz Minnesote, koja je bila središte događanja prve tri sezone.

Ne samo da će se ova sezona preseliti u Kansas City u Missouriju, već će se vratiti u vrijeme puno više no prethodne sezone. Produkcija bi trebala krenuti sljedeće godine, a izlazak se očekuje krajem 2019. ili početkom 2020, prenosi Mojtv.hr

Službeni opis otkriva:

Godine 1950. došao je kraj dvije velike američke migracije – one južnih Europljana iz Italije, koji su došli u SAD na prijelazu u novo stoljeće i smjestili se u sjeverne gradove poput New Yorka i Chicaga – i Afro-Amerikanaca koji su napustili jug u velikim brojevima kako bi pobjegli od Jima Crowa i preselili se u iste te gradove – te je došlo do sukoba autsajdera, svi su željeli komadić “američkog sna”. U Kansas Cityju u Missouriju, dva kriminalna sindikata dogovorila su nelagodan mir. Jedan Talijan i jedan Afro-Amerikanac. Zajedno nadgledaju alternativnu ekonomiju – onu eksploatacije, ucjene i droge. To je također povijest Amerike. Kako bi učvrstili svoje primirje glave obje obitelji odlučile su zamijeniti se za najstarije sinove.

Chris Rock glumi vođu jedne od obitelji, čovjeka koji – kako bi napredovao – predaje svog najstarijeg sina svom neprijatelji, a zauzvrat mora odgajati sina svog neprijatelja kao svog. Nije jednostavno, ali je profitabilno. No, onda vođa mafije u Kansas Cityju ode u bolnicu na rutinsku operaciju i umre. I sve se mijenja. To je priča o imigraciji i asimilaciji. I o stvarima koje radimo za zaradu. I kao uvijek, ovo je priča o načelno pristojnim ljudima koji su se uvaljali preko glave.

Jer, to je Fargo.