Share
Cold Snap predstavio dvostruki spot za singlove “Black Diamond” i “Serenity”

Cold Snap predstavio dvostruki spot za singlove “Black Diamond” i “Serenity”

Varaždinski metalci Cold Snap objavili dvostruki spot – pogledajte “Black Diamond” i “Serenity” objedinjene u kratki film

Najpoznatiji hrvatski metal bend Cold Snap objavio je dvostruki spot za singlove “Black Diamond” i “Serenity”. Kako su oba singla “dio iste priče”, objedinjeni su u jedan kratki film.

“Pišemo pjesme kako bismo izbacili iz sebe agresiju, nezadovoljstvo, nepravdu i bol koju svi ponekad osjećamo, a video spotove radimo kako bi svaka naša priča u pjesmi dobila i vizualni prikaz s puno metafora i snažnom porukom”, poručili su iz benda.

“Black Diamond” i “Serenity” pričaju o emotivnom neuspjehu, posljedicama vlastite sebičnosti i nametnutnoj mržnji prema onima koje volimo. Ovaj dvostruki spot prikazuje agresivnu (pa i animalnu) ljubav između glumaca Jana Kerekeša i Iskre Jirsak. Ostali članovi benda su promatrači koji prvo upozoravaju na destruktivnost agresivnog odnosa, ali se naposljetku prepuštaju njegovom trovanju. Iako je kroz spot svaka iduća scena mračnija od prethodne, kulminacija priče je “čišćenje” – povraćanje prljavštine i otrova koji su se skupili u nama. Kraj spota je spokoj, način pomirenja isključivo samih sa sobom.

U dva dana snimanja spota, snimljeno je više od 6 sati materijala od kojih su odabrani najbolji kadrovi za ovaj “kratki igrani film”.

Režija: Jan Kerekeš and Tin Majnarić
Fotografija, snimanje i video montaža: Tin i Ivana Majnarić
Scenarij: Jan Kerekeš
Produkcija: Cold Snap & Keraktiv
Šminka: Ema Kerekeš
Glumci: Iskra Jirsak, Jan Kerekeš, Dorian Pavlović, Zoran Ernoić, Zdravko Lovrić, Robert Ban Bebek