Share
Cold Snap predstavio spot za pjesmu “Nothing”

Cold Snap predstavio spot za pjesmu “Nothing”

Najpoznatiji hrvatski metal bend – Cold Snap, trenutno se nalazi na europskoj turneji s poznatim metalcima iz Floride – ‘Monstrosity’ i australcima ‘The Devil’, a upravo su objavili i novi video spot za pjesmu ‘Nothing’ koji je oduševio metal publiku diljem svijeta. Sport je sniman i crtan poput stripa

Europska turneja od dvanaest koncerata u šest zemalja, tek je početak važnog ljeta za Cold Snap. Već početkom srpnja Cold Snap će imati nekoliko nastupa na velikim festivalima, a svoje najveće nastupe u klubovima imat će kao support bend ukrajinskim velikanima Jinjer, trenutno jednom od najpoznatijih novih imena u metal glazbi diljem svijeta, stoji u najavi.

‘Turneja ide odlično. Konačno smo prihvaćeni kao ozbiljan bend u svakom gradu. Publika cijeni naš trud, sudjeluju u nastupu, kupuju naše albume i majice, a mi pokušavamo sa svakom turnejom ostaviti trag u moru metal bendova. Ovo je definitivno najkvalitetnija i najproduktivnija turneja Cold Snapa ikad. Uz koncerte, družimo se s velikom agencijom Massive Music iz Poljske i dogovaramo nove suradnje, a ostvarili smo i divna prijateljstva s ‘Monstrosity’ iz Floride i ‘The Devil’ iz Australije’, kažu iz Cold Snapa.

‘Ovaj video nije napad na policiju niti pokazivanje agresije kao rješenje. Ovaj video pokazuje koliko smo revoltirani sistemom koji nas pokušava poništiti, umanjiti našu kreativnost, ugasiti naše ideale, borbu za slobodnom i na kraju uništiti. Gitaristi Cold Snap-a, Dorian i Zdravko osmislili su priču koju je Vedran Tomac pretvorio i video u kojem bitka nikada ne predstaje, samo postaje sve veća i teža, bez obzira što su izgledi za pobjedom sve manji. Sačuvajte sebe, nastavite udarati što jače možete i suočite se sa svime što vam stoji na putu’, poručuju iz Cold Snapa.

COLD SNAP koncerti: 

12.06. – PADERNO DUGNANO (IT) Slaughter Club
13.06. – SIEBNEN (CH) District 28
14.06. – ESSEN (DE) Turock
15.06. – ROTTERDAM (NL) P60
06.07. – TRIER (DE) MJC Mergener Hof – SOLD OUT
09.07. – LINDAU (DE) Club Vaudeville
11.07. – WÖRGL (AT) Komma
12.07. – ŠIBENIK (HR) Reqius Festival
13.07. – VELKE MEZIRICI (CZ) Fajtfest
17.08. – LEITERSDORF (AT) Rock The Station
12.10. – ČAKOVEC (HR) Metalac Industrial Bar

Uskoro stiže još datuma za koncerte diljem Europe!