Share
Como Bluff objavio prvo istoimeno EP izdanje

Como Bluff objavio prvo istoimeno EP izdanje

Nova zagrebačka grupa Como Bluff objavila je svoje prvo istoimeno EP izdanje za etiketu Dostava Zvuka. Debi „Como Bluff“ čini pet izuzetno radiofoničnih pjesama zvonkih melodija i toplih višeglasja koje svoje uporište nalaze u baladama alter rocka 90-ih i djelomično britpopu.

Nedavno najavljen minimalističkim prvim singlom i videospotom „Cannibal Snake“, EP je u cjelini poetičan i melankoličan presjek uspomena i događaja iz prošlosti čija kontemplacija ipak donosi happy end. „Pjesme govore o nekim malo težim i osobnijim temama, no melankolija ovdje nije ultimativni cilj nego vodi do bolje solucije, učenja iz lošeg i radu na sebi. Zapravo služi kao katalizator promjene na bolje.“ – izjavljuje Arijan Škapur, frontmen benda koji je neke od pjesama s EP-a napisao još u tinejdžerskim danima, no cijela priča pokrenula se nakon njegovog udruživanja s Mirom Kadijevićem, podjednako zaslužnim za glazbu i tekstove pojedinih pjesama. Uz Miru i Arijana, za produkciju potpisuje i Borna Mijolović koji je odradio i mix i master.

como-bluff-bend-zagreb
Foto: Sven Knechtl

EP „Como Bluff“ dostupan je putem Youtube kanala Dostave Zvuka, na Bandcamp stranici benda, kao i na svim streaming servisima. U sastavu benda su Arijan Škapur (vokal, gitara), Miro Kadijević (vokal, gitara), Luka Jambrošić (bas) i Viktor Strejček (bubnjevi), na sceni već aktivni i u bendovima Paul The Walrus, Jaded, Raspad Sistema, Delorean i Muscle Tribe Of Danger And Excellence. Studijski više akustični i mekši, svoj premijerni nastup pred publikom najavili su 23. svibnja u klubu Boogaloo na velikom koncertu groove rockera She Loves Pablo. U ulozi predgrupe, u punom sastavu na koncertu će se prikazati u energičnijoj i dinamičnijoj varijanti.

LINKOVI
Facebook: facebook.com/comobluff/
Youtube: bit.ly/ComoBluffYT
Bandcamp: bit.ly/ComoBluffBC
Deezer – http://bit.ly/ComoBluffD
Google Play – http://bit.ly/ComoBluffGP
iTunes – http://bit.ly/ComoBluffIT
Spotify – http://bit.ly/ComoBluffS

Como Bluff je bend Dostave Zvuka facebook.com/dostavazvuka/