Share
Cryptic Brood i Haemophagus u subotu u zagrebačkoj Močvari

Cryptic Brood i Haemophagus u subotu u zagrebačkoj Močvari

In The Grip Of Death Tour 2019. pojačava trenje i gazi nemilo kilometre u gorućem plamenu.

Iskopali smo brdo da bi doveli ovu blasfemičnu mašineriju i složili cijelonoćno ludilo za sve prave đubrase. Dva krvavo dobra benda koji deru nemilo svaki atom duše i pljuju crnilo u manijakalnom svemiru u kojem dišu, spremni su uništiti publiku svojom hipnotičkom zlobom.

CRYPTIC BROOD (Njemačka)

Ovaj izopaćeni trojac dolazi nam iz Njemačke i usudili bi se reći, stoje rame uz rame bendovima poput Autopsy, Ilsa i Coffins. Kako se usuđujemo?!
Usuđujemo se jer unatoč svim “napornim” doom akordima koji sišu živote i najdebljim pijavicama, glasno i jasno dolazi Punk etos do izražaja kroz d-beat i crust riffovlje. Ova uvrnuta pasmina death/doom-a već je neko podulje vrijeme posrnuli bračni drug sličnim pankizmima i premda je daleko od otkrivenja, spretno miješa elemente nekih od najboljih bendova ove određene gnjile nakupine metala s nekim ozbiljno fantastičnim riffovima, fenomenalnim poigravanjem na vokalima i savršeno tempiranim pjesmama koje ne gube svoju dobrodošlicu, niti svoj trag. Ako volite svoj death/doom odvratan i smrdljiv kao šaku govana, obavezno se bacite s nama u vrtlog smrti.

HAEMOPHAGUS (Italija)

Još jedna trojka, no ovoga puta iz Italije i nešto malo brža odlična mješavina old school death metala i “BAM u venu”
doze grindcore-a. Na finom tragu Repulsion-u! Opskurno davi i nemilo grize grindcore, a pritom prgavo i zajedljivo tjera u najcrnji death metal dok sabija kičme i čupa kralješke jedan po jedan na usta i pritom ti se slatko smije.

LEZY BASTARD (Zagreb)
Večer se nemilosrdno nastavlja jer nakon giga kormilo preuzima Leyz Bastard i zlosutno piči u smjeru pakla 666% s ploča!

Na slušaoni će vrtiti numere od zajebanog black-a i death-a pa sve do prljavog grind/crust-a, no zalomit će se sigurno i neka sjebana doom-ara. Neki od bendova koje ćete imati prilike čuti su Bölzer, Horna, Emperor, Bathory, Venom, Dissection, Sacrocurse, Musmahhu, Desaster, Katharsis, Diocletian, Impetuous Ritual, Deiphago, Black Witchery, Watain, Darkthrone, Morbid, Disfear, Slayer, Extinction of Mankind, Storm of Sedition, Scatha, Terrorizer, Disrupt, Dopethrone i ko zna što još sve neće iskopati iz svoje kolekcije i pustit nas da vrištimo dok mi ispijamo hektolitre alkohola. Samo znamo da neće stati dok ne popadate u nesvijest ili dok vas ne sastružemo ujutro sa zidova kluba!

Slavimo smrt jer od života nema spasa!

upad: 50 KN

AKCIJA NA ŠANKU: Pelinkovac (0,03 L) 6 KN Ožujsko točeno (0,5 L) 12 KN (prvih sat vremena) Bambus (0,3 L) 12 KN (prvih sat vremena)