cujes KSET

Čuj tko je pobrao nagrade na Čuješ?!

Popratili smo i ispratili u KSETu još jednu sezonu Čuješ?!, natječaja mladih nezavisnih bendova i kantautora. U petoj sezoni uživali smo u raznolikoj glazbi koju su nam priuštili odlični izvođači iz raznih dijelova Hrvatske.

Tijekom pet večeri predstavili su nam se Jembrela, Fanaa, Terminator, Daisy Dives, Hipno, Aklea Neon, Legs, Martin’s Surfers, Pater Papula, Gunslinger’s Bride i Core System.

Hipno bend

U finalu su se našli Fanaa, Gunslinger’s Bride, Hipno i Terminator. Svaki naš bend je u svojih pola sata nastupa dobro prodrmao i još jednom pokazao svoju kvalitetu i originalnost pa baš i nije bilo lako nekome ne dodijeliti nagradu. Najteže je bilo izabrati najboljeg gitaristu jer su baš svi briljirali, a tu su i odlični basisti (prošle nije bilo teško izdvojiti jednog).

Nagradu Rbasic – custom handmade guitars dobio je Martin Palčić, gitarist grupe Hipno.

Fanaa

Snimanje singla u profesionalnom studiju nagrada je koju dodjeljuje AVID produkcija, a pripala je riječanima Fanaa.

Nastup na nadolazećoj Brucošijadi FERa osvojio je originalan bend Terminator koji će tamo zasigurno dobro zagrijati i razveseliti mnogobrojnu publiku.

Terminator

Gunslinger’s Bride, Fanna i Hipno imaju osiguran u skoroj budućnosti nastup u KSETu i nećete pogriješiti ako ih odete pogledati, a Terminator ulovite, ako ne prije, na sljedećoj Brucošijadi FERa.

Gs Bride

Uz poziv za još jedno piće na šanku, organizator je zahvalio svim bendovima koji su sudjelovali, spoznzorima ( AVID produkcija, Rbasic – custom handmade guitars, Volim ljuto, Brucošijada FER-a ), Antoniji Drezgi na odrađenim vizualima, vrijednim volonterima KSET-a, publici koja je podržala nastupe te našem portalu koji je i ove godine pratio ovaj natječaj.

Autor: Andrijana Lepka   Foto: Dario Lepka

Total
0
Shares
Previous Article
NESVRSTANI

Chui, Kensington Lima i Miki Solus u glazbenom dijelu programa 2. izdanja umjetničkog sajma NESVRSTANI

Next Article
Monkey3

Desertfest Berlin 2019 – Buka pustinjskog sjeverca