Share
Cypress Hill dobili svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih

Cypress Hill dobili svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih

Cypress Hill ušao je u povijest kao jedini latino hip-hop sastav koji je dobio zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Kalifornijska grupa je 18. travnja postala dio vječnosti. Nisu propustili priliku da oblik zvijezde povežu sa simbolom obožavane biljke.

– Obožavamo zvijezdu. Bilo bi najbolje da je to zlatni list, list marihuane. Ovo će biti oltar za sve ljubitelje trave, za cijelu kulturu kanabisa – izjavio je B-Seal. Ceremoniji dodjele prisustvovali su i reper Xzibit te komičar i glumac George Lopez.

– Oni su postavili temelje hip-hop glazbe i kao takvi, zaslužili su zvijezdu na Stazi slavnih. Njihov utjecaj na suvremeni rep je ogroman – izjavio je Xzibit.

Jedan od članova grupe, Sean Dog objasnio je kako istovremeno iznenađen i ponosan na to što će Cypress Hill postati dio najpoznatije šetnice.

– Ovo je nevjerojatno, nikad nisam mislio da će Cypress Hill postati dio Staze slavnih. Potajno sam se nadao da bi mogli biti primljeni u Rock & Roll kuću slavnih, ali kada se ovo dogodilo, bio sam šokiran –  izjavio i dodao:

– Nisam mogao vjerovati, pitao sam ih da li se šale. Još sam kao dječak šetao Stazom slavnih, uvijek mi se činila nedostižna. Hvala svima, ovo je velika čast – rekao je Sean.

Bend je svoj posljednji studijski uradak ‘Elephants on Acid’ objavio prošle godine, a u lipnju će nastupati na velikoj europskoj turneji, prenose 24sata.