Darko Rundek i Đorđe Miljenović nova imena 10. Bedem festa u Nikšiću

Darko Rundek i Đorđe Miljenović nova imena 10. Bedem festa u Nikšiću

Tek što su prije nekoliko dana objavili nove izvođače, iz organizacije Bedem festa ne prestaju sa iznenađenjima.

“Ovoga puta na repertoaru X jubilarnog Bedem festa naći će generacijski “udaljeni” ali muzičkom nadarenošću i šarmom potpuno legitimni i inspirartivni muzičari koji će itekako obogatiti ovogodišnju ionako izvrsnu listu izvođača”, navodi Petar.

“Bedem fest potvrđuje svoju privrženost emociji, muzici, autentičnosti, dokazanom i potvrđenom muzičkom stvaralaštvu, kao i svoju raznovrsnost i bogatstvo žanrova. Upravo iz tog razloga Bedem fest traje i svakog dana izaziva divljenje i poštovanje svoje publike”.

“Jako nam je važan stav posjetilaca. Naročito vodimo računa o tome da sve generacije nađu svoje mjesto na tvrđavi. Naša je misija da publika sa nestrpljenjem iščekuje početak festivala, upravo zbog muzike i osjećaja koji im u tom smislu pružamo”, nastavlja on.

“Mi želimo da oživimo kult i fenomen koncerata i live nastupa. Drevne zidine pružaju upravo to i ponosni smo na kulturološki aspekt našeg rada. Bedem fest i gradska tvrđava dišu kao jedno”, srećan je Petar.

“Darko Rundek, senior i senor, potvrđeno lice, antologija. Jedva čekamo njegov nastup na tvrđavi”, ističu iz organizacije.

“Đorđe Miljenović, poznatiji kao Sky Wikluh u ovoj formi pokazaće svoje novo lice, govoreći o bolu, o gorkim životnim iskustvima zbog čega je upravo animirao regionalnu publiku đe god se pojavio. Svoj novi album premijerno će predstaviti u Crnoj Gori upravo na Bedem festu. Uvjereni smo da će taj nastup predstavljati pravo “emotivno pražnjenje” stvarajući magični kontakt kako za sebe tako i za sve posjetioce”.

Uskoro nove vijesti.

 

Total
1
Shares
Previous Article
exposure music fest

Exposure Music Festival otkriva detalje programa

Next Article
World Music Fest Zeman 2019

Damir Imamović i Vasil Hadžimanov na World Music Festu Zeman