Dead Dog Summer singlom Sometimes najavljuje debi album

Dead Dog Summer singlom “Sometimes” najavljuje debi album

Dead Dog Summer, čakovečki post-hardcore trio, najavljuje prvi album “A Place Of Someday” s novim singlom “Sometimes”

Glazba koju sviraju je najlakše opisati kao post-hardcore, a tu se isprepliču različiti žanrovi, od punka, mid 90-ies screama, hardcorea i sličnih žanrova, a njihov zvuk je kombinacija prštećih i žestokih gitara, vrištećih i pjevnih vokala s čvrstom ritam sekcijom.

“Sometimes” je pjesma o životu koju živimo, o tome kako često živimo tuđe snove, a svoje odgađamo kako bi udovoljili drugima da ih ne razočaramo, a kada shvatimo da to nije naš život onda je vrijeme za promjene.

Dead Dog Summer su osnovani krajem 2020. godine nakon nekoliko godina pauze članova od sviranja po raznim bendovima. Svi članovi benda su bili aktivni na sceni u prvom desetljeću 2000-ih u raznim čakovečkim i zagrebačkim bendovima (Nikad, The Farewell Reason, Senata Fox, Implicite, Youth Against, …), a Dead Dog Summer je njihov povratak na hrvatsku nezavisnu scenu. Bend tijekom 2022. godine u svojoj prostoriji za probe snima prvi album “A Place of Someday”, a za miks i master je zadužen Ivan Jakić iz zagrebačkog studija Kut Sobe. Album izlazi 23. rujna za Geenger Records te će biti dostupan na svim streaming servisima. Članovi benda su Igor Bistrović (gitara i vokal), Krešo Žerjav (bass i vokal) i Boris Strahija (bubnjevi).

Sletna stranica za album “A Place of Someday”:
–> https://geenger.link/119

– – – – – – – – – –Dead Dog Summer na mreži

–> https://deaddogsummer.com
–> https://www.facebook.com/deaddogsummer
–> https://www.instagram.com/deaddogsummer

Total
0
Shares
Previous Article
Chasing Nord novi je izvođač Dallas Recordsa

Chasing Nord novi je izvođač Dallas Recordsa

Next Article
Eho Radar Svetlost

Eho Radar predstavio novi singl “Svetlost”