Share
Deftones objavili dugoiščekivani, deveti studijski album “Ohms”

Deftones objavili dugoiščekivani, deveti studijski album “Ohms”

Uigrane i iskusne snage Chino Moreno, Frank Delgado, Stephen Carpenter, Abe Cunningham i Sergio Vega koji čine obožavani sastav Deftones, danas su objavili dugoiščekivani, deveti studijski album “Ohms” na svim digitalnim platformama – Deftones.lnk.to/Ohms

Četiri godine koliko je prošlo od posljednjeg studijskog izdanja “Gore”, novi album je najavljen 21. kolovoza s istoimenim singlom i pratećim video spotom, nakon kojega nas je bend prošli tjedan počastio i s drugim, fantastičnim singlom “Genesis”. Album su producirali Deftonesi uz pomoć dugogodišnjeg suradnika Terryja Datea.

Ove godine obilježili smo i 20 godina od njihovog monumentalnog albuma “White Pony”. Ranije ove godine na online konferenciji za medije, bend je između ostalog najavio da će objaviti i popratni remix LP pod nazivom “Black Stallion”, čiju su ideju zamislili tijekom stvaranja originalnog albuma “White Pony”. 

Nakon ovogodišnje odgode, od koncertnih aktivnosti na našem području, vrijedi istaknuti kako Deftones sljedeće godine nastupaju na zagrebačkom INmusic festivalu gdje će uživo predstaviti novi materijal. 

Album “Ohms” nabavite na CD-u, LP-u (zlatni i standardni) u svim Dancing Bear dućanima, a uskoro i putem našeg web shopa – www.dancingbear.hr.