Share
Depeche Mode – “SPIRITS In The Forest” samo danas u kino dvoranama Cinestara

Depeche Mode – “SPIRITS In The Forest” samo danas u kino dvoranama Cinestara

Kao što smo najavili prošli mjesec, Depeche Mode će u kina, na samo jedan dan, poslati svoj film SPIRITS in the Forest. Film ćete moći pogledati 21.11. u Cinestar kinima širom Bosne i Hercegovine, a i regije.

Tokom 2017/2019 Depeche Mode započeo je svoju Global Spirit turneju, u okviru koje su nastupili pred više od 3 miliona fanova, na 115 koncerata širom svijeta. Ovaj novi vizuelno upečatljiv film, reditelja i nagrađivanog filmaša Antona Corbijina, koji je ujedno i dugogodišnji umjetnički saradnik benda, bilježi energiju i spektakularni performans benda na turneji te donosi priču o tome kako su njihova muzika i nastupi utkani u živote publike.

Kroz emotivne priče o šest posebnih fanova Depeche Modea, film prikazuje ne samo kako i zašto je popularnost i relevantnost benda rasla tokom karijere, već pruža i jedinstven pogled na nevjerovatnu moć muzike da izgradi zajednice, omogući ljudima da prevladaju nevolje i stvore veze preko jezika, lokacije, spola, dobi i okolnosti.

Umjetnički snimljen i stručno uređen, Depeche Mode: Spirits in the forest nadilazi tipičan koncertni film, tkajući uzbudljive glazbene izvedbe snimljene na završnim koncertima turneje Global Spirit u čuvenom berlinskom Waldbühneu (“Forest Stage”), zajedno s intimnim dokumentarnim snimkama snimljenim u rodnim gradovima obožavatelja širom svijeta.

Ulaznice za film koji će oduševiti ljubitelje grupe Depeche Mode dostupne su na linku.

Ne propustite koncertne spektakle za pamćenje!