“Depeche Mode: SPiRiTS in the Forest” uskoro na DVD&Blue-Ray formatu

Pionirski dokumentarac DEPECHE MODE SPiRiTS IN THE FOREST biće objavljen na DVD&BLUE-RAY formatu!

Film koji je režirao Anton Corbijn izlazi 26.juna(Sony Music Entertainment) 

Ispraćen salvama pohvala od strane izbirljive kritike sa jedne strane i vatrenih fanova sa druge, dokumentarni film Spirit in the Forest  doživeo je veliki finansijski uspeh na biskopskim blagajnama širom sveta, gde je prikazan u limitiranom roku. Logičan sledeći korak je bio da film Depeche Mode: SPiRiTS in the Forest bude  dostupan i onima koji nisu imali prilike da ga vide, odnosno onima koji žele da sačuvaju uspomenu. U saradnji sa Sony Music Entertainment, ovaj dokumentarno-koncertni dugometražni film će se pojaviti u prodaji na DVD&Blue ray formatu, 26.juna (SME).  Bend je to najavio na stranicama svojih društvenih mreža juče, zajedno sa propratnim trejlerom.

Depeche Mode: SPiRiTS in the Forest set, prema magazinu Forbes,  predstavlja “novi zlatni standard” kada su koncertni filmovi u pitanju.Preispitujući sam koncept muzičkog dokumentarca, dugogodišnji saradnik, fotograf, umetnički direktor i čest autor video spotova grupe, Anton Corbijn, fokusirao je narativ dokumentarca na 6 super fanova grupe koji žive na raznim tačkama na planeti. Film zaviruje u njihove živote,  međusobno ekstremno  različite, dok im je jedina zajednička tačka ljubav prema Depeche Mode. Šestoro fanova opisuju na koji način je muzika benda oblikovala njihov život i iskustva, a onda se sreću na kultnoj berlinskoj Šumskoj pozornici da bi prisustvovali finalnom šou dvogodišnje Global Spirit Turneje tokom koje je bend svirao pred ukupno 3 miliona fanova, na ukupno 115 koncerata po svetu!

Depeche Mode: SPiRiTS in the Forest inicijalno je prikazivan u 3000 bioskopa u preko 80 zemalja (na žalost ne i kod nas), tokom novembra meseca prošle godine. Iako je imao limitirani rok prikazivanja, videlo ga je oko 220.000 ljudi, a uspeo je da zaradi 4.5 miliona dolara. Od nedavno može se gledati na Prime Video kanalu.

Pesme, uključujući neke od najvećih Depeche Mode hitova, kao i priče iz filma, konstantno se prepliću, osvetljavajući onu, iskonsko postojanu snagu njihove muzike, koja ima tu moć da prevlada sve prepreke i granice i ultimativno nas ujedini.

Depeche Mode: SPiRiTS in the Forest  je posebno četvorostruko izdanje (2 DVD+ 2 CD), fantasična prilika da se uroni u svet koji je predstavlja ne samo grupu, već i neke od njihovih  najodanijih fanova.  Na prvom DVD-u nalazi se SPiRiTS in the Forest dokumentarac, a na drugom, LiVE SpiRiTS,  snimak kompletnog  koncerta, gde su kao materijali poslužili snimci sa dva finalna nastupa na Live Spirits turneji, koja su održana u Berlinu, u čuvenom prostoru Waldbühne  (Šumska pozornica).Ovi video snimci nikada nisu emitovani uživo u svom čitavom trajanju.  Na dva audio diska nalazi LiVE SPiRiTS soundtrack,  živi snimak sa pomenutih koncerata. Ovaj paket izdanja biće posebno važan za one fanove grupe koji verno sakupljaju sva njihova izdanja, ali takođe, namenjeni su i novim armijama fanova koje bend tokom decenija postojanja osvaja svojom muzikom.

LiVE SPiRiTS audio redosled numera: 

DISC 1

 1. Intro
 2. Going Backwards
 3. It’s No Good
 4. A Pain That I’m Used To
 5. Useless
 6. Precious
 7. World in My Eyes
 8. Cover Me
 9. The Things You Said
 10. Insight
 11. Poison Heart

DISC 2

 1. Where’s the Revolution
 2. Everything Counts
 3.  Stripped
 4. Enjoy the Silence
 5. Never Let Me Down Again
 6. I Want You Now
 7. Heroes
 8. Walking In My Shoes
 9. Personal Jesus
 10. Just Can’t Get Enough

Više informacija možete pronaći OVDE.

Total
2
Shares
Previous Article
One Possible Option

One Possible Option predstavio animirani videospot za novi singl "All We Do Today"

Next Article
AmanZaman Ogledalo

AmanZaman objavio novi singl "Ogledalo"