Share
Dina Rizvić i Lana Janjanin predstavljaju singl ‘Miracles’

Dina Rizvić i Lana Janjanin predstavljaju singl ‘Miracles’

“Miracles” je prvi zajednički singl dvije iznimno talentirane glazbenice Dine Rizvić i Lane Janjanin. Glazbu, tekst i aranžman potpisuje Dina, a cijelu priču je obogatio Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije.

Osim vokalnih dionica, Dina i Lana su nerazdvojne od bijelo-crnih tipki pa su dale svoj doprinos na klavijaturama i klaviru. S ovim singlom Dina i Lana najavljuju zajedničko diskografsko izdanje autorske glazbe snimljene s Jazz orkestrom HRT-a, a koje se očekuje do kraja godine pod izdavačkom kućom Croatia Records.

Singl je kao i album sniman, miksan i masteriran na HRT-u, a glazbeni producent je bio cijenjeni hrvatski glazbenik Igor Geržina.

“Sreću ne treba čekati u životu i ako se sami potrudimo te vidimo malo dalje od svojih očiju, možemo sami sebi stvoriti sreću i napraviti čudo”, rekla je autorica pjesme Dina Rizvić. Ove dvije glazbenice su udruživši snage zaista stvorile “čudo“ jer s nadolazećim izdanjem ulaze u povijest Hrvatske i regije kao prve žene koje su skladale, aranžirale, odsvirale, otpjevale i snimile svoj opus za jazz orkestar.

  1. […] pjesme jedne i druge glazbenice podijeljene su na dva nosača zvuka koje krasi i zajednička pjesma “Miracles” s kojom su najavile istoimeno izdanje. Osim autorskih pjesama treba istaknuti i nekoliko osvježenih obrada u jazz izdanju, a u pitanju […]

  2. By Top 30 regionalnih jazz albuma u 2018. | Treći Svijet on January 10, 2019 at 9:38 am

    […] pjesme jedne i druge glazbenice podijeljene su na dva nosača zvuka koje krasi i zajednička pjesma “Miracles” s kojom su najavile istoimeno izdanje. Osim autorskih pjesama treba istaknuti i nekoliko osvježenih obrada u jazz izdanju, a u pitanju […]

Comments are closed.