disciplin a kitchme

Disciplin A Kitschme 21. aprila u banjalučkom Klubu studenata

Jedan od najpoznatijih rock sastava na ovim prostorima DISCIPLIN A KITSCHME nastupiće u banjalučkom Klubu studenata 21.aprila. Kako sami ističu, Disciplin A Kitschme neumorno nastavlja svoju misiju čišćenja i oplemenjivanja prostora, koji se čini ponovo jako zagađenim. Ušavši u 37. godinu svog postojanja, bend i njegov lider, basist i pjevač Koja, kao da nemaju namjeru stati.

Disciplin A Kitschme jedan je od onih bendova čija je muzika preživjela test istorije, uvijek drugačiji, hrabri, ispred svog vremena, skloni nemogućim fuzijama. Po povratku iz Velike Britanije, na čijem su tlu egzistirali tokom devedesetih, bend i dalje obogaćuje svoju muziku novim uticajima, u šta će se publika moći uvjeriti i u Banjaluci.

Disciplin A Kitschme je svojim neuobičajenim i bučnim hitovima uvijek predstavljala trn u oku muzičkom establišmentu tadašnje i sadašnje regionalne scene. “Ako ti je glasno”, “Neukusu treba reći NE!”, “Samo Disciplina”, “Zaboravili rokenrol !?!”, “Ah, kakva sreća” i “Betmen, Mandrak, Fantom” su samo neki od hitova benda koji je osigurao legendarni status u priručnicima popularne kulture.

Ulaznice za koncert možete nabaviti od četvrtka, 15.marta u Klub Studenata Banja Luka – KSB i Peckham Pub. U pretprodaji ulaznice će koštati 7KM, a na dan koncerta 10KM.

Total
0
Shares
2 comments

Comments are closed.

Previous Article
Festival 84

Preko 20.000 posjetilaca na Festivalu 84

Next Article

Saša Antić: Moja mater te traži na sudu