Share
Dogs in Kavala objavili novi singl i spot za pjesmu “Boje“

Dogs in Kavala objavili novi singl i spot za pjesmu “Boje“

Beogradski psychedelic-garage sastav Dogs in Kavala, objavili su novi singl i spot za pjesmu “Boje“. Video potpisuje Dušan Marić.

Dogs in Kavala su rokenrol trojka iz Beograda koja postoji od aprila 2016 godine. Utopljeni u gradsku svakodnevicu, tri momka iz različitih krajeva bivše Jugoslavije krenuli su da stvaraju muziku u zgradi BIGZ-a. Svoju muziku opisuju kao “garažnu psihodeliju”, a karakterišu je hipnotišući udarci bubnja, bas koji vozi bez pauze i zvuci izreverbirane gitare.

Bend deluje u postavi: Nikola Hajduković – bubnjevi, vokal. Srđan Jeremić – gitara, vokal, Siniša Janjić – bas gitara. Iza sebe imaju jedan singl, “Hvala Ti Što Postojiš“, kao i jedno kasetno izdanje.

“Kao prvo, to je video koji su napravili naši prijatelji, Dušan Marić i Maja Nikolić (ne ona pevačica). Oni su nas potpuno shvatili i na pravi način su dočarali to što smo imali da kažemo sa singlom “Boje”, izjavio je  Srđan.

“Sve je nastalo spontano. Snimali smo najavu za nastup sa grupom Ti i onda smo iskoristili tu scenografiju, zezali se i dali materijal Duletu i Maji,” rekao je Nikola.