Domagoj Šimek i Mary May Slightly Overused

Domagoj Šimek i Mary May predstavljaju singl „Slightly Overused”

Višestruko talentirani glazbenik Domagoj Šimek predstavlja novi singl „Slightly Overused” kroz suradnju sa sjajnom zvijezdom domaćeg kantautorskog neba, Mary May.

Ogoljena i intimna atmosfera te vokalne harmonije kao glavni aduti ove akustične balade dolaze u službi najave Šimekovog rada na novom  solo albumu.

Singl „Slightly Overused”smjestio se na prašnjavom raskrižju između bluesa i alter rocka, a kroz već prepoznatljivu Šimekovu minimalističku i skladnu estetiku, s Mary May kao dugo očekivanom glazbenom suputnicom, slušatelja vodi kroz vrtlog misli i navodi na vlastito propitkivanje.

Domagoj Šimek – Slightly Overused feat. Mary May (official video)

Autor glazbe je Domagoj Šimek, tekst pjesme potpisuju Šimek i Mary May, a na aranžmanu su radili Domagoj Šimek, Mary May i Leonard Klaić. Miks i master djelo su Leonarda Klaića (Dostava Zvuka studio). Snimanje i montažu video spota odradio je Hrvoje Baudoin pod redateljskom palicom Marka Nemeca.

Singl „Slightly Overused“ izdan je za etiketu Dostava Zvuka i dostupan je na YouTube kanalu diskografa, Bandcamp stranici izvođača te na svim streaming servisima.

S bendovima She Loves Pablo i Muscle Tribe of Danger and Excellence, kao jednim od glavnih predvodnika žestoke domaće struje, Šimek već više od 15 godina aktivno sudjeluje u oblikovanju domaće alternativne scene. 2018. godine objavljuje debi solo album „Atlas On My Hoof“, a EP-em iz 2020. „I Wash You All, The Best In Life“ s Arijanom Škapurom dodatno potvrđuje svoj status na kantautorskoj sceni. Prošlogodišnji, četvrti studijski album She Loves Pabla, „Death Threats From Future Self“, kritika je pozicionirala visoko na svim važnijim ljestvicama najboljih izdanja godine.

Domagoj Šimek je izvođač Dostave Zvuka.

Total
52
Shares
Previous Article
i duhovi Sunca sunca

i duhovi predstavili novi singl i spot "Sunca, sunca!"

Next Article
Samodisciplina Keni nije mrtav

„Samodisciplina“ novi singl benda Keni nije mrtav