Share
Dopethrone 4.11. u zagrebačkoj Močvari

Dopethrone 4.11. u zagrebačkoj Močvari

RAW SYNDICATE BOKING PREDSTAVLJA: DOPETHRONE U MOČVARI

Sludge stoner doom legende Dopethrone – nastupit će u Močvari 4.11. u organizaciji Raw Syndicate Booking. Lokalni support je zagrebački sludge/doom bend Negative Slug.

Dopethrone proždire blues za ručak i ispire ga s velikim vrčem crusta!

Dolaze iz centra kanadskog pakla (Hochelaga, MT-HELL), aktivni su od 2008., DIY bend koji kombinira sludge, stoner, doom i stvaraju prepoznatljiv zvuk isprepleten snažnim i distorziranim riffovima uz snažne vokale. Pjesme koje prožimaju Jack Daniel’s, utjecaj droga na tijelo i duh, satan, seks, krv, suze, patnju i propale snove.

U Močvaru dolaze promovirati svoj posljednji album „Transcanadian Anger“ (2018), no naravno neće izostati i legendarne stvari s prijašnjih izdanja („Shot Down“, “Power Violence Forever”, cover “Ain’t No Sunshine”, “Scum Fuck Blues” …)

Negative Slug

Sludge/Doom/noise band iz Zagreba – nastali 2015. Članovi benda još djeluju ili su djelovali u raznim bandovima tipa (Duskburn, GromRitual,K3p,Šljam, KLP, ATF, Garbage Display….) Do sada su izbacili 11 izdanja (2 albuma, 2 live ep, 5 ep i 2 single). Odsvirali masu koncerata što u Hrvatskoj što vani, zadnji nastup u Švedskoj na Gloomy Daysu 2019. ostaje za pamćenje. Prije dva tjedna je izašao novi single 7“ Apeshit/Browsing… u digitalnom obliku, a u 10. mjesecu izlazi na 7“ preko Superlord Recordingsa.

Ne jedi žuti snijeg i dođi na gigčinu!

Upad na ulazu: 50 kn

Foto: Sally Patti