Share
Dram objavio album prvenac “Nećemo promeniti svet”, koncertna promocija 21.3. u Amerikani Doma omladine Beograda

Dram objavio album prvenac “Nećemo promeniti svet”, koncertna promocija 21.3. u Amerikani Doma omladine Beograda

Sve popularniji novitet na domaćoj muzičkoj sceni, bend Dram, objavio je prvo zvanično izdanje pod etiketom PGP RTS-a, a kao sublabel #indiegas, koji verovatno najbolje opisuje pravac njihove muzike.

Kombinacija modernih svetskih tokova, indie synth-pop rock zvuka i maternjeg jezika privukla je prvu osetniju fan bazu oko benda.

Album “Nećemo promeniti svet” nalazi se u prodaji u fizičkoj formi u svim prodavnicama nosača zvuka, kao i na digitalnim platformama.
Uz informaciju o izlasku albuma, bend je najavio i svoj prvi veliki koncert, ujedno i promociju izdanja za 21.mart 2020. godine i to u sali Amerikana, u Domu omladine Beograda. Ulaznice za koncert su podeljene u nekoliko faza. Earlybird karte su, na opšte iznenađenje samih članova benda, rasprodate u prvih desetak dana!
Od srede 15.januara presale karte mogu da se kupe po ceni od 400 dinara u Zaokretu (Cetinjska 15) i TC Sremska. To će biti i jedini promotivni kontigent pre početka zvanične prodaje preko tickets servisa po regularnim prodajnim cenama.
Dram će na koncertu u Amerikani imati i specijalne goste, ali o tome će se naknadno oglasiti, a ostale koncertne aktivnosti benda možete naći na www.instagram.com/instadram
  1. […] Dram objavio album prvenac “Nećemo promeniti svet”, koncertna promocija 21.3. u Amerika… […]

Comments are closed.