Share
Druga sezona serije ‘The Punisher’ stiže u siječnju iduće godine

Druga sezona serije ‘The Punisher’ stiže u siječnju iduće godine

Napokon znamo kada stiže druga sezona Marvelovog Punishera na Netflix! Barem otprilike.

Netflix je objavio što nas sve čeka u siječnju 2019. i na popisu se našla i druga sezona serije The Punisher. Iako još uvijek zapravo ne znamo točan datum, ipak znamo da čekanje na nastavak priče o Franku Castleu, kojeg utjelovljuje Jon Bernthal, neće trajati još puno.

Možemo pretpostaviti kako će druga sezona Punishera biti i zadnja, barem što se Netflixa tiče, ako će slijediti dosadašnji trend. Prošle godine Netflix je imao pet Marvelovih serija u produkciji – Iron Fist, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage i Punisher – da bi u posljednjih nekoliko mjeseci prvo otkazali Iron Fista, zatim Luke Cagea i najveće iznenađenje: Daredevila.

Na Netflixu nas još očekuju druga sezona Punishera i treća Jessice Jones, ali čim završe s prikazivanjem očekujemo i njihov kraj, koji bi onda označio i kraj Netflix-Marvel suradnje, prenosi MojTV.

Čini se kako je problem nastao između Netflixa i Disneya, koji drži prava na skoro sveMarvelove likove. Navodno je nastao problem s financijske strane, ali to su za sada samo glasine. S druge strane se priča kako Disney zapravo želi sve Marvelove televizijske junake prebaciti na svoj streaming servis Disney+, koji s radom kreće krajem sljedeće godine, ali i te vijesti su još nepotvrđene.

Kako god bilo, Punisher je još uvijek živ, a od sljedećeg mjeseca bit će dostupan na Netflixu.