Drumattic Katarina Vukoman Demon je od šećera 1

Drumattic u saradnji sa Katarinom Vukoman objavio debi singl ,,Demon je od šećera”

Beogradski bubnjar Bogdan Zdjelar (Drumattic) objavio je svoj prvi singl ,,Demon je od šećera” u saradnji sa Katarinom Vukoman koja je u ovom projektu bila tekstopisac i vokal.

Na domaćoj sceni nije tako čest slučaj da bubnjar odluči da istupi ispred benda i ostvari sopstvene ideje kroz lični muzički izraz, zato nam je posebno zadovoljstvo da možemo da predstavimo Drumattic-a i njegov prvi singl “Demon je od šećera”.

Bogdan Zdjelar (Drumattic) rođen je u Beogradu, a poslednjih 15 godina, zadužen je za gruv mnogih bendova kako na domaćoj, tako i na inostranoj sceni. Njegov stil obuhvata i kombinuje brojne muzičke žanrove, a u prvom singlu možete da čujete kako koristi elemente trip hopa i elektro popa.

Singl koji je pred vama predstavlja njegov prvi autorski rad na kojem je bio zadužen za muziku, aranžman, klavijature, programiranje, kao i miks i produkciju.

Osim ostvarivanja ličnog izraza, ovakvi projekti dovode do novih kreativnih saradnji, pa je pesmu “Demon je od šećera” obeležio snoliki glas Katarine Vukoman, kao i njen tekst u kojem se izdvajaju stihovi Šta ne menjaš, to biraš, koji se mantrično ponavljaju. Uz Katarinu Vukoman pesmi je doprinela i električna gitara Ivana Balvanlijeva koja ispunjava atmosferu i solažom obeležava kulminaciju kompozicije.

“Demon je od šećera” će zasigurno ostati upamćen i po muzičkom videu, čiju režiju i postprodukciju potpisuje Daniel “Stavro” Girizd, već poznat domaćoj sceni po upečatljivim vizuelnim radovima, koji savršeno dopunjavaju muzički izraz autora, a u ovom slučaju i ostvaruju zajednički scenario Bogdana Zdjelara i Katarine Vukoman.

U ovakvom minimalističkom spotu vrlo važnu ulogu igraju kostimi, pa se u ovu bogatu saradnju upisuje i Nevena Ivanović NEO Design, čije kostime nose glavni protagonisti videa (Katarina i Bogdan).

Ovaj singl će zasigurno osvežiti scenu Dramatikovim muzičkim doživljajima, a sudeći po debitantskom singlu, možemo da očekujemo još puno odličnih pesama i saradnji. Drumattic nam obećava muzikom nove prostore za istraživanje i osluškivanje, a nama ostaje samo da se prepustimo.

Total
0
Shares
Previous Article
Gift Pahulje photo by Miloš Dinjaški

Gift predstavio novi video singl „Pahulje“

Next Article
Balkanrock Sessions benda Igralom dostupan i na streaming platformama

Balkanrock Sessions benda Igralom dostupan i na streaming platformama