Share
Drummers Diary predstavio dokumentarac “Baard Kolstad of Leprous // Drummers Diary“

Drummers Diary predstavio dokumentarac “Baard Kolstad of Leprous // Drummers Diary“

You Tube kanal Drummers Diary objavio je dokumentarac “ Baard Kolstad of Leprous // Drummers Diary“ o radu norveškog bubnjara Baarda Kolstada koji živi svoj dječački san.

Norvežanin Baard Kolstad, živi svoj dječački san. Jedan je od najperspektivnijih mladih bubnjara kao klinac je svirao za sitniš na ulicama i sam sebi obećao da nikad neće raditi “pravi“ posao nego će za život zarađivati svirajući bubnjeve. Pobijedio je na V-Drums World Championshipu 2012. u SAD-u i snimke s ulice ( koje su snimali prolaznici ) postale su viralne. Radi ono što najbolje zna u bendovima Leprous, Randezvous Point, Kickslip ( bivši DJ & DRUMS ), a svirao je i bubnjeve na posljednjem albumu benda In Vain.

Freqs TV je u Münchenu 17.11.2017. snimio video u kojem govori o svojim ciljevima, tehnikama sviranja i što smatra da je bitno za bubnjara. Kako je video sniman u sklopu turneje s Leprousom, živo je prikazan jedan dan pred koncert, atmosfera koja vlada među članovima njegovog i pratećih bendova, čitavom ekipom, pa i “meet and greet“ s fanovima koje jako cijeni. Sa sigurnošću mogu reći da to nisu prazne priče jer sam na upoznavanju s njima bila dan poslije pred koncert u Beču i osjećala se kao da su oni tamo zbog nas iako je zapravo obrnuto. Ne krije koliko je ponosan na ljude s kojima surađuje, ističe kako je bitno za sviranje imati jako dobru vibru u bendu, dobrog ton majstora i tu neku posebnu energiju “hit it like you mean it“, te uvijek želi biti još bolji. Kud ćeš bolje?

Malo više o djetinjstvu i njegovom putu do današnje pozicije možete vidjeti u sjajnom videu koji je prije nekoliko mjeseci objavio Freqs TV: