Ovacije za E-Play na slavlju u punoj Amerikani

E-Play 29. marta u zemunskom klubu Fest

Alternativni bend E-Play objavio je novu seriju koncerata od kojih je jedan u klubu FEST 29. marta 2019. godine. Bend je najavio da će ovo biti jedinstvena prilika za koncertnu promociju albuma “Sloboda”, koji se pored digitalnih platformi može naći na CD-u u izdanju promoterske kuće Long Play.

“Album ‘Sloboda’ je definitivno naš najozbiljniji poduhvat do sada i to u svakom smislu, od tekstualnog, muzičkog, pa do produkcije. Ne znam da li je naš najbolji album, ali je svakako najzreliji. Na koncertu u Domu omladine (gde smo proslavili 20 godina postojanja) nije bilo vremena da posvetimo pažnju svakoj pesmi sa ovog albuma pa se unapred radujemo Festu gde ćemo svirati dosta novih pesama.” ističe pevačica, basistkinja i autorka pesama Maja Cvetković.

Beogradski E-play tokom 20 godina postojanja nikada nije trčao za nametnutim ukusima gomile, što se sjajno moglo čuti na prethodnim albumima “E-Play” (2000), “Crime” (2005), “Drago mi je da smo se upoznali” (2009) i “Obični ljudi” (2013). Bez potrebe da nekome podilaze Maja, bubnjar Goran Ljuboja-Trut, gitarista Nemanja Velimirović i prateći vokal Kristina Jovanović-Kika i dalje vredno rade i najavljuju veoma aktivnu koncertu godinu.

Ulaznice za koncert su u prodaji od sredine februara po pretprodajnoj ceni od 600 RSD u klubu Fest i u Felix Shop-u (TC Sremska). Na dan koncerta ulaznice će koštati 800 RSD.

Foto: Danilo Mataruga

Total
18
Shares
Previous Article
Nišvil

Pretprodaja ulaznica za Nišville 2019, promo cena kompleta do dana žena

Next Article
Koala Voice

Koala Voice promoviraju novi album “Woo Horsie” 27.03. u KSET-u