Share
E-Play i Gramophonedzie na otvaranju novog beogradskog kluba Knap

E-Play i Gramophonedzie na otvaranju novog beogradskog kluba Knap

Alternativni bend E-Play ovog leta bio je veoma koncertno aktivan i za kraj letnje sezone 2019. ostavio je nastup u novom beogradskom klubu Knap koji je rezervisan za 14. septembar.

“Mnogi stranci koji posete naš grad kažu da je Beograd poznat po noćnom životu, pa nije ni čudo da se u Beogradu otvorio još jedan noćni klub, ali ovog puta to je klub koji će predstavljati alternativnu scenu. Klub se zove Knap i nalazi se u Djušinoj ulici, a organizatori ga predstvajaju kao mali Berlin u Beogradu. Takvih klubova nema mnogo u Beogradu, ali je osnovna ideja ovakvog kluba da podrži i održi nasu domaću alternativnu scenu. Nama je super što smo mi odmah na otvaranju i što ćemo učestvovati u podizanju jednog takvog mesta. Sviraćemo sve naše hitove kao i većinu pesama sa poslednjeg albuma ‘Sloboda’. Imali smo jako intenzivno koncertno leto i super nam je da se letnja sezona 2019. zatvori baš u našem Beogradu. Iskreno se radujemo!”, izjavila je pevačica i basistkinja Maja Cvetković povodom predstojećeg nastupa njenog benda.

U okviru dvodnevnog programa otvaranje kluba Knap, koji će se odvijati 13. i 14. septembra, prvog dana će nastupiti Gramophonedzie (13.09.), dok je drugi dan (14.09) rezervisan za sastav E-Play.

Klub Knap se nalazi u Djušinoj 5. Ulaznice se mogu kupitiu Yugovinilu, u Cetinjskoj ulici, i to za prvi dan po pretprodajnoj ceni od 400, a za drugi dan po pretprodajnoj ceni od 500 dinara.

Foto: Nebojša Babić