e-play-objavio-spot-za-naslovnu-pesmu-albuma-sloboda

E-Play objavio spot za naslovnu pesmu albuma “Sloboda”

Alternativni bend E-Play sa aktuelnog albuma “Sloboda” objavio je spot za naslovnu pesmu u kome se kao specijalna gošća pojavljuje glumica Sloboda Mićalović. “Sloboda” je prvo pojavljivanje u spotu nekog benda u karijeri Mićalović, poznate po brojnim ulogama u pozorištu kao i u filmovima kao što su “Zona Zamfirova” i “Na mlečnom putu”, ili seriji “Koreni”.

“Prva asocijacija za poziv koji je usledio Slobodi je bilo njeno ime, koje je isto kao i ime naše pesme, ali nam je jako bilo važno to što je dobra glumica i ono što nosi svojim dosadašnjim radom. Jako je lepo sarađivati sa glumicom koja se i dalje razvija, koja je svakim danom sve bolja i bolja, i koja i dalje iskreno voli umetnost i veoma je za nju požrtvovana”, kaže pevačica i basistkinja Maja Cvetković.

Mićalović, članovi E-Play-a Cvetković, gitarista Nemanja Velimirović i bubnjar Goran Ljuboja, pod palicom reditelja, kamermana i montažera Vuka Protića snimali su spot tokom januara u prostoru Muzeja grada Beograda u Resavskoj, gde se održava kulturna manifestacija Oktobarski salon, uz scenografuju rađenu sa ozbiljnom ekipom koja inače radi na filmovima.

[su_permalink target=”blank” title=”Recenzija albuma: E-Play – “Sloboda”” rel=”https://trecisvijet.com/recenzija-albuma-e-play-sloboda/”]Recenzija albuma: E-Play – “Sloboda”[/su_permalink]

Kada je nakon neophodnog dužeg postupka montaže spot “Sloboda” konačno ovh dana završen, u E-Play-u su u početku razmišljali da li da ga uopšte objave u trenutku kada se čitava planeta bori protiv pošasti Korona virusa.

“Na kraju smo shvatili da ako bar nekome u ovakvom trenutku donesemo radosti za ova četiri minuta – mi smo nešto doprineli. A što se tiče same SLOBODE, tek sada u ovom trenutku (kada izlazimo iz kuće samo do prodavnice) vidimo njeno pravo značenje, ali nadam se da će biti svetlosti na kraju tunela. U ovom trenutku je jako važno da ostanemo samodisciplinovani i da ostanemo kod kuće”, poručuje Cvetković.

Total
1
Shares
Previous Article
MOJ OFF – Besplatan online filmski festival

Počinje MOJ OFF – Besplatan online filmski festival

Next Article
sensitise-to-sanitise-bobi-wine-i-nubian-li-snimili-su-pjesmu-u-kojoj-upozoravaju-na-opasnost-od-sirenja-koronavirusa

Afrički glazbenici snimili pjesmu u kojoj upozoravaju na koronavirus