EhoTon album Eho

EhoTon predstavio album „Eho“

Šabački aternativni rok bend EhoTon objavio je album „Eho“ za diskografsku kuću Multimedia Music.

Afirmisani šabački muzičari su odlučili 2018.godine da spoje svoje kreativne energije i oforme novi alt/rock band pod nazivom EhoTon. Krenuli su sa spontanim probama, ali su brzo shvatili da rade nesto dobro i da ih pesme koje su u početku stvarali ispunjavaju u svom umetničkom, duhovnom i muzičkom smislu iako svako od njih pojedinačno ima svoj istančan ukus za umetnost. Sva ta različitost je stvorila jedinstvenu celinu i bend je počeo da funkcioniše i stvara sopstveni muzički izraz.

U narednim godinama bend je učvrstio svoj muzički stav kroz mnogobrojne probe, žive nastupe i studijska snimanja.

Njihov višegodišnji zajednički rad rezultirao je albumom „Eho“. Sniman je u Studiju ROAD a za produkciju, miks, ali i značajnu pomoć oko aranžmana pesama bio je zadužen Dragan Alimpijević Pik.

Od ovog albuma očekujem da će naći put do nekih novih slušalaca, šire publike“ kaže gitarista benda Predrag Daničić i dodaje: „mislim da album pruža dovoljnu muzičku i tekstualnu širinu da bude prihvaćen i od strane onih koji možda i nisu po difoltu u tom fazonu.

Basista Jovan Yoker Parmaković kaže da je album produkt njihovih želja, osećaja i stremljenja:

Odraz četiri različita senzibiliteta i osećanja, spojen, upakovan i aranžiran kroz alternativni sound

EhoTon_foto_Darko Pavlović, Medianova
Foto: Darko Pavlović, Medianova

Bubnjar Milan Firca Arnautović kaže da su album „Eho“ izrodili posvećenost, rad i velika želja da se iskažu kroz muziku i reči iskažu njihove emocije, dok vokal Bojana Abazović dodaje da je ovo album bogat muzičkim idejama.

Rađen je veoma pažljivo, sa puno strpljenja i posvećenosti. Jedino nestrpljenje odnosi se na objavljivanje na koje se čekalo godinu dana! Bilo je ogromno zadovoljstvo raditi na njemu a to zadovoljstvo će lako prepoznati svako ko ga bude poslušao

kaže Bojana.

Od snimanja do objavljivanja ovog izdanja došlo je do personalnih izmena u bendu te će na novim projektima koje EhoTon planira kao vokal nastupati pevačica Merlot Levert. 

Album “Eho” dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama. 

 

Multimedia Music:

www.multimedia-music.com 

www.facebook.com/MultimediaMusicSRB/

/www.youtube.com/user/YTMultiMediaMusic

EhoTon

www.ehotonband.com

www.facebook.com/ehotonbend

www.instagram.com/ehotonband

Total
9
Shares
Previous Article
40 godina Paket aranžmana Električni orgazam 11.12. u Tvornici kulture

40 godina Paket aranžmana: Električni orgazam 11.12. u Tvornici kulture

Next Article
Franz Ferdinand 25.4. 2022. u zagrebačkom Domu sportova

Franz Ferdinand 25.4. 2022. u zagrebačkom Domu sportova