Share
Električni orgazam objavio snimke sa koncerta u Domu omladine

Električni orgazam objavio snimke sa koncerta u Domu omladine

Bend Električni orgazam objavio je na svom You Tube kanalu snimak jednog od dva koncerta u Domu omladine Beograda, kojima je prošlog decembra proslavljao 35 godina postojanja.

Publika može da vidi dijelove koncerta na kojima su gostovali originalni članovi benda basistkinja Marina Vulić i gitarista Ljubomir Jovanović -Jovec, kao i basista druge postave Jovan Jovanović – Grof. Dijelovi drugog prošlogodišnjeg koncerta naći će se na vinilnoj ploči Električnog orgazma – “Puštaj muziku”, koju bi trebalo da tokom decembra objavi promoterska kuća “Long Play”. J

ednoipočasovni snimak na You Tube-u uvod je u novi susret Električnog orgazma sa beogradskom publikom 23. decembra u sali “Amerikana” DOB-a, gde će bend obeležiti 30 godina albuma “Distorzija”. Pored svih 11 pjesama sa tog kultnog albuma, bend će na koncertu izvesti i velike hitove iz svih perioda karijere. Ulaznica za koncert Električnog orgazma košta u pretprodaji 1.200 dinara (19 KM), preko mreže “Eventim”. Od 1. decembra ulaznica će koštati 1.500 dinara (24 KM), a na dan koncerta 1.700 dinara (27 KM).

tanjug.rs