Share
Eleven predstavio novi singl “Sneg”

Eleven predstavio novi singl “Sneg”

Šabački alternativni rok bend Eleven objavio je svoj novi singl praćen video spotom. Pesma naslovljena  “Sneg” je prvi po redu singl sa njihovog predstojećeg albuma pod nazivom “Reči koje nešto znače”, koji će kao i prethodno navedeni singl biti objavljen posredstvom izdavačke kuće Lampshade Media.

Pesmu “Sneg” možete preslušati na svim digitalnim servisima, što će biti slučaj i sa budućim materijalom.

Audio material je sniman u zagrebačkom studiju Domazet u saradnji sa producentom Igorom Paukom, sa kojim je bend sarađivao i na prethodnom EP izdanju “Randevu”.

Za ideju i kompletnu realizaciju pratećeg videa zaslužni su Marko Gavrilović i Miki Stanković. Pomenuti video obiluje kako krupnim tako i bliskim kadrovima zime iz neke druge perspektive što se savršeno uklapa u atmosferu koju pesma sa sobom nosi. Po rečima članova, spot ujedno predstavlja i novi vizuelni pravac benda.

„Novi singl i spot predstavlja ujedno neko novo svetlije i melodičnije poglavlje za nas“, ističe basista Miki Stanković i dodaje: „Kao i do sada nemamo nameru da pratimo trendove u muzičkom i vizuelnom smislu. Nove pesme su presek našeg sadašnjeg stanja i muzičkih uticaja uz koje smo odrastali“.

  1. […] Eleven je šabački alternativni rock bend koji je na sceni od 2008. godine, a iza sebe ima album „A Moment Of Silence“ i EP „Randevu“ objavljen za izdavačku kuću Lampshade Media. Članovi benda uključuju i članove renomiranih domaćih sastava Goblini i Ništa Ali Logopedi, a iza sebe imaju dosta, kako samostalnih, tako i festivalskih nastupa. Njihov poslednji singl „Sneg“ objavljen je marta ove godine za istu izdavačku kuću i naišao … […]

Comments are closed.